MasterChef 4: Πήρε την ευθύνη και έβαλε τα κλάματα ο Σταύρος Γεωργίου (vid)

09:38 6/3/2020 - Πηγή: Sportime

Βαρύ ήταν το κλίμα για την κόκκινη ομάδα στο MasterChef, μετά τη χθεσινή (5/3) ήττα στην ομαδική δοκιμασία, κάτι που έκανε τον Σταύρο Γεωργίου, να ξεσπάσει σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, οι κριτές ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα με τον αρχηγό, Σταύρο, να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του και μάλιστα δεν ήταν ο μόνος.

Πολύ φορτισμένοι  ήταν και η Μαρία Μπέη με τον Τζον Ρεάνο, που και αυτοί δεν άντεξαν και βούρκωσαν με το αποτέλεσμα.

«Έκλαψα πιο πολύ για τα παιδιά και για τον λόγο πως απογοητεύτηκα πάρα πολύ που δεν βγήκαν έξω. Είχαν αποδώσει πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ σωστά, με άκουσαν και δεν τους άξιζε», είπε ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 6/3: Τι θα δούμε απόψε, ποιοι οδεύουν στον τάκο (vids)

Από τη μεριά του ο Τζον τόνισε: «Το ένιωσα πως πραγματικά απογοητεύτηκε από τον εαυτό του, αλλά εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Ότι με αυτά που έδειξε χθες και σήμερα, έχει κερδίσει και σαν μάγειρας και σαν άνθρωπος. Είναι αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ, γιατί χθες είδα έναν άλλον Σταύρο. Είδα έναν Σταύρο που έδωσε την ψυχή του για αυτήν τη δοκιμασία. Δεν δούλευε για τον εαυτό του, πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά για εμάς, για να κερδίσουμε».

«Νιώθω μέσα μου απογοήτευση! Νιώθω καθαρά λύπη για το γεγονός ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά, ήμασταν πολύ επαγγελματίες, τα είχαμε οργανώσει όλα τέλεια. Δηλαδή βλέπουμε την ομάδα δίπλα μας σε ένα χάος που, όταν αυτό επικρατεί σε μια επαγγελματική κουζίνα, δεν βγαίνουν τα πιάτα σωστά. Εμείς απλά είχαμε τα πιάτα μας, το πόστο μας, την εμφάνιση μας, την γεύση μας και ήμασταν σίγουροι για όλα! Ο Σταύρος ήταν τέλειος σαν αρχηγός, ακόμα και τώρα που έχουμε χάσει δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για αυτόν ούτε σαν αρχηγό ούτε σαν άτομο», κατέληξε η Μαρία Μπέη.

View this post on Instagram

Μετά από μία «γλυκιά» και κεφάτη Δοκιμασία Ασυλίας, έρχεται μία δύσκολη ψηφοφορία. Ποιοι παίκτες θα βρεθούν υποψήφιοι για αποχώρηση; Θα μάθουμε απόψε στο #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 5, 2020 at 1:59pm PST

The post MasterChef 4: Πήρε την ευθύνη και έβαλε τα κλάματα ο Σταύρος Γεωργίου (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα