MasterChef 4: Παίκτης δήλωσε φίλος του ΠΑΟΚ και δεν ήξερε πότε πήρε το πρωτάθλημα!

21:54 2/3/2020 - Πηγή: Sportime

Το mystery box στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας (2/3) επιφύλασσε εκπλήξεις και ένας διαγωνιζόμενος του MasterChef  4 ξεστόμισε επική ατάκα για τον ΠΑΟΚ!

Μπροστά τους οι παίκτες είχαν τρία κουτιά. Ένα κόκκινο, ένα μαύρο και ένα άσπρο και έπρεπε να διαλέξουν ένα από τα τρία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν έκανε την βόλτα του από τους πάγκους ρωτούσε τους διαγωνιζόμενους για ποιον λόγο επέλεξαν το ανάλογο χρώμα.

Ένας

παίκτης είπε ότι διάλεξε το κόκκινο χρώμα γιατί είναι Λίβερπουλ. Όταν ο σεφ Κουτσόπουλος πήγε στον Ιορδάνη Αράπογλου, που είχε διαλέξει το κόκκινο κουτί, τον ρώτησε αν επέλεξε το συγκεκριμένο χρώμα επειδή είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Τζόρνταν (ο οποίος είναι και από τη Θεσσαλονίκη) σταμάτησε ότι έκανε και του είπε είναι οπαδός του ΠΑΟΚ! Ο Κουτσόπουλος είναι γνωστός φίλαθλος του Πανιωνίου και ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όταν λοιπόν ρώτησε τον Τζόρνταν, πως τα πάει ο ΠΑΟΚ εκείνος του είπε: “Ε δεν ξέρω σεφ, δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα”.

The post MasterChef 4: Παίκτης δήλωσε φίλος του ΠΑΟΚ και δεν ήξερε πότε πήρε το πρωτάθλημα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα