MasterChef 4 highlights 6/5: Όσα έγιναν την Τρίτη (vids)

08:32 6/5/2020 - Πηγή: Sportime
Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και εμείς εδώ βρίσκονται τα highlights του, από τα οποία δε θα μπορούσε να λείπει το «ξεμάλλιασμα» της Μάρλεν με τη Μαρία, οι τσουχτερές ατάκες της Ντέμης για την Κατερίνα καθώς και τα δάκρυα της τελευταίας που αποχώρησε.

MasterChef 4 highlights 6/5: Χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, πριν καλά καλά αρχίσει.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι η κάρτα ασυλίας κάνει comeback, κάτι που δίχασε τους παίκτες, και αμέσως μετά είχαμε και την ανακοίνωση του νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Καινούργιου…ξεπέρασε τον Βιεϊρίνια!

Η Μαρλέν κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία με τα χειροποίητα ζυμαρικά, ενώ αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει στους συμπαίκτες της τα υλικά που της έδωσαν οι κριτές, και με αυτά να μαγειρέψουν τα πιάτα που θα χάριζαν σε έναν από εκείνους την κάρτα ασυλίας.

Ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε το γλέντι που έγινε στο Twitter από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως αυτή που αποχωρεί είναι η Κατερίνα.

Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, ετοίμασαν τα πιάτα τους και οι κριτές αποφάσισαν ποιος θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε την κάρτα ασυλίας, στην αρχή του επεισοδίου, που τελικά ανακοινώθηκε πως ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Ο πανικός και τα «γλέντια”»συνεχίζουν στο MasterChef και αυτή τη φορά μάλιστα είχαμε και άγριο ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Μάρλεν – Μαρία που τους πάγωσε όλους τους τηλεθεατές.

MasterChef 4 highlights 6/5: Δείτε σε βίντεο όλα όσα έγιναν:





The post MasterChef 4 highlights 6/5: Όσα έγιναν την Τρίτη (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα