MasterChef 4: Επική γκάφα, το τρέιλερ πρόδωσε τους υποψήφιους (pic+ vid)

Η εβδομάδα στο MasterChef 4 τελειώνει το βράδυ της Παρασκευής (13/3) με την ψηφοφορία πρώτα και έπειτα τη δοκιμασία αποχώρησης. Η παραγωγή όμως δεν πρόσεξε καλά το τρέιλερ και έκανε επικό spoiler.

Εμείς σας έχουμε γράψει ποιοι παίκτες θα πάνε στον τάκο, αλλά αν δείτε προσεκτικά το τρέιλερ του επεισοδίου της Παρασκευής θα καταλάβετε το spoiler.

Ο ένας γνωστός υποψήφιος είναι ο Σταύρος και τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο βίντεο που δημοσίευσε το Star Channel.

Ωστόσο λίγοι από εσάς θα το προσέξατε, αλλά ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι γυναίκα. Και επειδή τίποτα δεν λέμε στην τύχη σας έχουμε κόψει και το στιγμιότυπο.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Όπως θα προσέξατε είναι ένα γυναικείο χέρι και φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που πιάνει τη λαβίδα. Και αν το δείτε πιο προσεκτικά θα παρατηρήσετε ότι είναι της Μαρίας.

Γι αυτό λοιπόν δείτε ξανά και πιο προσεκτικά το τρέιλερ του MasterChef 4:



View this post on Instagram

Πώς θα μοιραστούν οι ψήφοι της χαμένης ομάδας; Ε δεν θα σας πούμε, θα ήταν σπόιλερ! Αύριο στο #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 12, 2020 at 2:16pm PDT

View this post on Instagram

Ο Τζον αναδεικνύεται στον «Mr Ασυλία» του φετινού #MasterChefGR, κερδίζοντας για μία ακόμα φορά τη λευκή ποδιά. Αύριο θα ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 12, 2020 at 2:15pm PDT

The post MasterChef 4: Επική γκάφα, το τρέιλερ πρόδωσε τους υποψήφιους (pic+ vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα