MasterChef 4 διαρροή 3/6: Οι χαμένοι και αυτοί που φεύγουν

21:41 3/6/2020 - Πηγή: Sportime
MasterChef 4 διαρροή 3/6: Μια από τις πιο δύσκολες ομαδικές δοκιμασίες που έχουν γίνει στο ριάλιτι μαγειρικής θα δούμε απόψε. Κάποια θα τα πάνε καλά και κάποιοι θα τα κάνουν μαντάρα.MasterChef 4 διαρροή 3/6

Το spoiler του Sportime.gr σας έχει ενημερώσει από νωρίς για τους παίκτες που θα χάσουν απόψε και αυτοί θα είναι τα μέλη της κόκκινης ομάδας.

Ο Γιώργος ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας και το ένα του πλεονέκτημα ήταν να διαλέξει τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας. Εκείνος λειτούργησε στρατηγικά και διάλεξε την Μάρλεν.

Η Μάρλεν

ενώ θα μπορούσε να φτιάξει μια πολύ ισχυρή ομάδα, αποφάσισε να πάρει πρώτο παίκτη τον Διονύση. Όλοι ξαφνιάστηκαν από την επιλογή της.

Το αποτέλεσμα; Ο Γιώργος να έχει στην ομάδα του τον Σταύρο, τον Δημήτρη και την Μαρία. Από την άλλη η ομάδα της Μάρλεν είχε τους Διονύση, Τζον και Σταυρή.

Ο τοίχος σίγουρα θα εκνευρίσει τους παίκτες, αλλά και τους κριτές.  Η κόκκινη ομάδα όμως θα τα θαλασσώσει και έτσι δύο μέλη της θα αποχωρήσουν.

Αυτοί θα είναι η Μάρλεν και ο Διονύσης.

Ψήφισε την ομάδα που θες να δεις
Νικήτρια από τη σημερινή δοκιμασία!@StarChannelGr #StarChannelTv #MasterChefGR

— masterchefgr (@masterchefgr) June 3, 2020

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν! Τώρα, θα πρέπει να φτιάξουν ένα ορεκτικό με βάση το καβούρι, ένα κυρίως με βάση την πέστροφα και τέλος, ένα γλυκό με βάση τις σταφίδες. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 3 Ιούν, 2020 στις 11:24 πμ PDT

Το άρθρο MasterChef 4 διαρροή 3/6: Οι χαμένοι και αυτοί που φεύγουν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα