MasterChef 4: Μπέλλος- «Η μάνα μου θα λέει: ”αχ παιδί μου πώς κατάντησες”»

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι η κλασσική περίπτωση άντρα που μια γυναίκα μπορεί να τον κάνει ότι θέλει. Στην προκειμένη περίπτωση το Μαράκι μέσα στο MasterChef 4 του κάνει τον βίο, αβίωτο. 

Δεν είναι ψέμα ότι… ο Μπέλλος τρώει παντόφλα από την Μαρία, αλλά μόνο μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής γιατί μόλις βγήκαν από αυτό την… παράτησε για την πρώην του.

Μια από τις πιο δυνατές τετράδες, έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στο φετινό MasterChef 4.

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου είδαμε τον Δημήτρη, τον Διονύση και η Μαρία να βρίσκονται στην κουζίνα

του σπιτιού και έκαναν τις προβλέψεις τους δύσκολη δοκιμασία.

Διαβάστε επίσης- MasterChef 4 διαρροή 29/4: Ο Κώστας ή ο Γιώργος φεύγει;

Η συζήτηση ανάμεσα στους τρεις παίκτες γίνεται ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος έχει κάνει τα ψώνια του super market και η Μαρία του λέει να τα βάλει στη θέση τους.

Οι διαταγές της δε σταματούν εκεί αφού του ζητά να φτιάξει πρωινό και στη συνέχεια να πλύνει και τα πιάτα ώστε εκείνη να πάει να ετοιμαστεί.

Για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης δε φέρνει καμιά αντίρρηση σχολιάζοντας on camera: «Και λάντζα και τα πάντα όλα κάνω εδώ μέσα. Το βράδυ έχει σιδέρωμα. Θα με βλέπει η μάνα μου και θα λέει αχ παιδί μου πώς κατάντησες».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα νέο επεισόδιο #MasterChefGR ξεκινά τώρα και οι κριτές θα δουν τις προσπάθειες της χαμένης ομάδας! Συντονιζόμαστε στο @starchanneltv! @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas #MasterChefGR #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 29 Απρ, 2020 στις 11:04 πμ PDT

The post MasterChef 4: Μπέλλος- «Η μάνα μου θα λέει: ”αχ παιδί μου πώς κατάντησες”» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα