MasterChef 3: Αυτοί νίκησαν στον ημιτελικό!

MasterChef 3: Ο ημιτελικός του Silver Award ολοκληρώθηκε! Και όσα σας… αποκάλυψε το Sportime για τον τελικό νικητή, επιβεβαιώθηκαν.

Η προτίμησή μας (από την διαρροή) βρίσκεται στον τελευταίο αγώνα πριν τον τελικό της διαδικασίας, στο ριάλιτι που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός του Star.

Η πρόκληση αφορούσε την παρασκευή τριών πιάτων με μακαρόνια!

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου

να κατακτήσουν τη νίκη και να αναδείξουν τη μαγειρική τους δεινότητα.

Μόνο που στο τέλος οι τρεις κριτές έπρεπε να ανακοινώσουν τους δύο νικητές. Και μολονότι, όπως επεσήμαναν, θα ήθελαν να στείλουν και τα τέσσερα ζευγάρια στον τελικό!

Αυτοί που ήταν καλύτεροι στα… σημεία, ήταν ο Μανώλης και ο Σελίμ και ο Χρήστος με τον Αργύρη.

Και τα τρία πιάτα του Σελίμ και του Μανώλη είχαν πολλή γεύση, όπως τόνισαν οι κριτές.

Καλά σχόλια άκουσαν και η Ιωάννα με τον Κωνσταντίνο.

Όμοια ήταν τα σχόλια και για τα τρία πιάτα που ετοίμασαν η Σπυριδούλα με τον Τιμολέωντα.

Την πιο ζεστή επιβράβευση την δέχτηκαν ο Χρήστος και ο Αργύρης. Παρουσίασαν τα τρία πιάτα που έπρεπε να φτιάξουν, με τους κριτές να τους επιβραβεύουν με συγχαρητήριά και ένα χειροκρότημα.

Τελικός νικητής των 10.000 ευρώ στη δοκιμασία του Silver Award, σύμφωνα με την τελευταία… ενημέρωση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η οποία προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του Open, αναφέρθηκε η διαρροή για τον μάγειρα που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, αυτός είναι ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος έχει κάνει ζευγάρι με τον Σελίμ Σελτζούκ.

Και η συνεργασία τους, μέχρι στιγμής, δείχνει εξαιρετικά αποδοτική. Οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη που καταλήγουν στον συγκεκριμένο παίκτη τα χρήματα.

Η διεξαγωγή αυτού του μικρού τουρνουα, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, δεν είναι η μοναδική ανατροπή στο παιχνίδι, αφού στο MasterChef 3 αναμένεται να επιστρέψουν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει τις προηγούμενες εβδομάδες. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό μπορειτε να διαβάσετε εδώ.

The post MasterChef 3: Αυτοί νίκησαν στον ημιτελικό! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα