MasterChef 22/4: Έπαθαν πλάκα με το mystery box! (video)

MasterChef 22/4: Ξεκίνημα εβδομάδας για τους επίδοξους MasterChef. Η δοκιμασία με την οποία ξεκίνησαν τους έφερε και πάλι προ εκπλήξεως. Τελείως όμως. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν κληθεί να κάνουν στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.

Για άλλη μια φορά, όπως επιτάσσεις το ξεκίνημα μιας εβδομάδας στο MasterChef. η κουζίνα ήταν γεμάτη κουτιά. Μόνο που αυτή τη φορά το μυστήριο ήταν μεγάλο. Η έκπληξη δε ακόμα μεγαλύτεροι για τους μάγειρες του διαγωνισμού του Star.

Ο λόγος; Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν ένα… vegan πιάτο.

Οι περισσότεροι δεν είχαν κάποια ιδέα από vegan διατροφικούς συνδυασμούς. Ωστόσο τους άρεσε η πρόκληση, διότι στη σημερινή εποχή υπάρχουν αρκετοί vegan. Αυτό εξήγησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Μάλιστα ανέφερε πως αυτό που τον προβλημάτιζε είναι αν οι παίκτες ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα σε vegetarian και vegan.

Δείτε το βίντεο



MasterChef 22/4

Ο δημιουργός του πιο γευστικού και θρεπτικού vegan πιάτου θα κερδίσει τα ηνία για το τεστ δημιουργικότητας και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να μαγειρέψουν με γνήσια μαγειρική έμπνευση και πρωτοτυπία, εμπνευσμένα όμως από δύο πιάτα του καλεσμένου, για πρώτη φορά σε αυτή τη δοκιμασία, σεφ Χρήστου Τζιέρα.

Φήμες για αποχώρηση έκπληξη;

O Guest Chef Χρήστος Τζιέρας έφερε μαζί του δύο πιάτα που θα αποτελέσουν την πηγή έμπνευσης για το σημερινό τεστ δημιουργικότητας. Ο Θάνος ορίζει ποιοι παίκτες θα μαγειρέψουν με βασικό υλικό το χταπόδι και ποιοι με τα μύδια

Βίντεο με τον Θάνο να δοκιμάζει τα πιάτα


Δείτε highlights από τη δοκιμασία



Ο Χαράλαμπος για Σταμάτη

Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου τη Μεγάλη Δευτέρα, ο Χαράλαμπος ή άλλιώς… εν κουλί. Δήλωσε πως: «Ό,τι πίστευα το είπα, ξεκάθαρα. Επέμενα όταν επέστρεψα στο σπίτι ότι δεν ήθελα εγώ προσωπικά να μεταφέρω την εικόνα του κόσμου στο σπίτι, γιατί ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να βλέπει και να αντιλαμβάνεται τα πράγματα έξω. Δηλαδή, αν εγώ πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στον καθένα χωριστά πώς τον βλέπει ο κόσμος, λόγω της πίεσης από τον εγκλεισμό θα τους έκανα μεγάλο κακό. Δεν σκέφτηκε το ίδιο ο Ντέιβιντ, ο οποίος όταν μπήκε στο σπίτι είπε κάποια πράγματα ξεκάθαρα στον Σταμάτη, λίγο υπερβολικά. Κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα εξήγησε. Ο Σταμάτης, ως ιδιαίτερος χαρακτήρας, το πήρε βαριά, τον πείραξε και έγινε ό,τι έγινε. Επηρεάστηκε και ο Σταμάτης κατά κάποιο τρόπο, αλλά δεν το δείχνει και δεν μεταφέρει τα προβλήματα από έξω μέσα. Νομίζω ότι το πιο τρανό παράδειγμα ήταν ο Σταμάτης».

Δείτε το απόσπασμα.

The post MasterChef 22/4: Έπαθαν πλάκα με το mystery box! (video) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα