MasterChef 11/4: «Θα της έλεγα άντε γ… αν δεν έβλεπε ο κόσμος» – Εκτός εαυτού ο Γιάννης (vids)

MasterChef 11/4: Με δυναμικό τρόπο συνεχίζεται η μαγειρική εβδομάδα στο MasterChef με την ομαδική δοκιμασία να φτάνει στα όριά τους παίκτες.

Στη λίμνη Βουλιαγμένης κλήθηκαν να μαγειρέψουν χτες μπορντό και γκρι μπριγάδα. Το όμορφο σκηνικό ωστόσο δε βοήθησε ιδιαίτερα στο να μείνουν χαμηλά οι εντάσεις που έφερε η ομαδική δοκιμασία στο ριάλιτι του Star.

Το ζητουμένο από τους κριτές ήταν 3 fine dining πιάτα fusion κουζίνας

χωρίς συνέχεια το ένα με το άλλο. Το πρώτο πιάτο θα πάντρευε ελληνική με ισπανική κουζίνα, το δεύτερο ελληνική με ιταλική και το τρίτο έπρεπε να είναι συνδυασμός ελληνικής με ιαπωνικής κουζίνας.

Οι κριτές έδωσαν για ακόμη μία φορά ρεσιτάλ με τα σχόλιά τους. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε τα παράπονά του για το ντύσιμο που τους επέλεξαν καθώς θεωρεί ότι τους ντύνουν ανάλογα με το τι διαλέγει ο Κοντιζάς.

MasterChef 11/4: Τα πήρε με τη Χριστίνα ο Γιάννης – Άσχημα σχόλια

Η νέα αρχηγός των μπορντό, Χριστίνα, άκουσε άσχημα σχόλια από τον Γιάννη Κούρτογλου για τον τρόπο με τον οποίο έλεγχε την ομάδα της. Βέβαια τα σχόλια ήρθαν μόνο… στην κάμερα της συνέντευξης και όχι μπροστά της.

Ο Γιάννης δήλωσε πως κρατιέται να μη βρίσει και πως αν ήταν μέσα σε μια κουζίνα θα της είχε πει «άντε γ…» αλλά δε το έκανε επειδή τους βλέπει ο κόσμος. Ο πιο αντιπαθής παίκτης του κοινού συνέχισε τα σχόλιά του λέγοντας «Δεν είχε να ασχοληθεί… Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας»

Η ώρα της δοκιμασίας έφτασε και οι κριτές κατά γενική ομολογία έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες. Ωστόσο, με εξαίρεση το «ελληνοιαπωνικό» πιάτο, η προσπάθεια των γκρι υπερτέρησε των μπορντό δίνοντας τους τη νίκη.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα