MasterChef 10-4: Ομαδική δοκιμασία που τα ανατρέπει όλα – Στα όρια τους οι παίκτες (vid)

MasterChef 10-4: Το MasterChef  αποδεικνύεται σε καθημερινό επίπεδο πιο ανατρεπτικό από ποτέ και έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Και το σημερινό επεισόδιο όπως και τα προηγούμενα, κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων να βγάζουν τα μαχαίρια τους.

MasterChef 10-4: Ομαδική
δοκιμασία που τα ανατρέπει όλα – Στα όρια τους οι παίκτες

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 θα παιχτεί η πρώτη πράξη ακόμη μιας ομαδικής δοκιμασίας του φετινού MasterChef, που για τρίτη φορά θα βγει εκτός κουζίνας.

Αυτή τη φορά, το ζητούμενο που θα ανακοινώσουν οι κριτές είναι η δημιουργία ενός φιούζιον μενού που θα μπλέκει τις ελληνικές γεύσεις με τις ιταλικές, τις ισπανικές αλλά και τις ιαπωνικές.

Φυσικά δεν θα λείψουν και οι αναμενόμενες εντάσεις, με τον Γιάννη Κούρτογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο καθώς αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του.

Στο καθαρά μαγειρικό κομμάτι, η κριτική επιτροπή θα ενισχυθεί από τον σημερινό καλεσμένο του επεισοδίου που δεν είναι άλλος από τον σεφ, Τζον Σκοτίδα.

Τέλος, οι κριτές θα δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο μπριγάδων, κάνοντας ορισμένες παρατηρήσεις..

Δείτε το MasterChef trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα