Master Chef spoiler 3/5: Αποχώρηση με… πολύ κλάμα! (vids)

10:46 3/5/2019 - Πηγή: Sportime

Master Chef spoiler 3/5: Η ώρα της αποχώρησης και της επτάδας έφτασε. Απόψε το βράδυ, ένας ακόμα παίκτης θα αποχωρήσει από τις κουζίνες του Master Chef με τους παίκτες να απομένουν επτά.

Μάλιστα απόψε είναι πολύ πιθανό να δούμε γυναίκα να αφήνει την ποδιά της και φεύγει από το σπίτι. Το πως και το γιατί θα το δούμε παρακάτω.

Ένα όμως είναι το σίγουρο. Το επεισόδιο θα έχει… πολύ κλάμα!

Ήδη αυτό ξεκίνησε από χθες με την Ασημίνα,

μία από τις υποψήφιες προς αποχώρηση, να ξεσπά. «Η ζωή μου δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολη. Σαν άνθρωπος μέχρι στιγμής έχω παλέψει για τα πάντα, από το σχολείο μέχρι τώρα. Δεν ζητούσα βοήθεια από κανέναν. Κι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν πολύ ανεξάρτητες και το βήμα στο παιχνίδι μόνη μου το έκανα, χωρίς να έχω στήριξη από κανέναν. Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο πρότζεκτ» είπα χαρακτηριστικά.

Η ξανθιά του παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερα φορτισμένη καθώς αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της κόντρα στην Ιωάννα. Με την οποία είναι μαζί στο δωμάτιο και όλους αυτούς τους μήνες έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση.

Και αυτή η φόρτιση φάνηκε και στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο.

Master Chef spoiler 3/5: Ασυλία

Στο χθεσινό επεισόδιο επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το spoiler του Sportime. Η κόκκινη ομάδα έκανε περίπατο με την μπλε να είναι κατώτερη των περιστάσεων και να ετοιμάζεται για αποχώρηση.

Η δοκιμασία για την ασυλία, ήταν γευσιγνωσία. Οι παίκτες δοκίμασαν από 15 διαφορετικές καμπάνες με την Ασημίνα και τον Μανόλη να βρίσκουν από 10. Η ασυλία κρίθηκε στον… ξαφνικό θάνατο. Από μία δοκιμή και όποιος τη βρει κερδίζει. Αυτός ήταν ο Μανόλης που μάντεψε σωστά το υλικό και κέρδισε την ασυλία.

Έτσι η Ασημίνα μαζί με την Ιωάννα και τον Παντελή θα διεκδικήσουν σήμερα την παραμονή τους.

Master Chef spoiler 3/5: Αποχώρηση

Απόψε οι τρεις παίκτες που προαναφέραμε, δηλαδή η Ιωάννα, ο Παντελής και η Ασημίνα θα μαγειρέψουν για την παραμονή τους.

Μέσα στην ημέρα θα σας ενημερώσουμε για το τι λένε ακριβώς τα spoiler αποχώρησης. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η αποχώρηση θα είναι γένους θηλυκού. Μία από τις Ιωάννα ή Ασημίνα θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Και μέχρι τώρα, Παρασκευή (3/5) πρωί, οι τάσεις δείχνουν πως θα είναι η Ιωάννα, δίχως όπως να επιβεβαιώνεται. Ωστόσο μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσει νέο spoiler.

Follow Instafoodies

The post Master Chef spoiler 3/5: Αποχώρηση με… πολύ κλάμα! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα