MEGA – Στο Σπίτι: Δεν θα πιστέψετε ποιος έρχεται την επόμενη εβδομάδα!

Μια εμφάνιση- έκπληξη ετοιμάζει το MEGA, αλλά το Sportime.gr θα σας αποκαλύψει ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα μας διασκεδάσει την επόμενη Παρασκευή (19/6).

Το μουσικό project του MEGA- Στο Σπίτι είναι ιδιαίτερα πετυχημένο και οι τηλεθεατές κάθε Παρασκευή δείχνουν την προτίμησή τους στο «μεγάλο κανάλι».

Απόψε οι Πυξ Λαξ

θα μας κρατήσουν συντροφιά παρέα με τα αγαπημένα μας τραγούδια και εκλεκτούς καλεσμένους. Την επόμενη εβδομάδα όμως ο καλλιτέχνης που έρχεται θα σας εκπλήξει!

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος σε μια εμφάνιση- έκπληξη θα μας καθηλώσει  μπροστά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μέχρι τότε θυμηθείτε την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όταν ο Τόνις έδινε συναυλίες πάνω σε καρότσα που την τραβούσε ΤΡΑΚΤΕΡ (!) μέσα στην πόλη των Τρικάλων και ακολουθούσε ποδηλατοπορεία εσείς ακόμα παίζατε φιδάκι με τα nokia 3310 και σερφάρατε με 56Κ dial-up modem #πόσο_μπροστά_ο_Τονς #γατάκια #little_kittens #baby_kittens #ericsson3310 #Αλκηστης_σέχω #Αλκηστης_σε_παω_μια_κοντρα_σε_χωματόδρομο_με_λακούβες #Αλκηστης_σε_παιρνω_και_μιλαει #είσαι_στο_ίντερνετς?? #ή_παιζεις_φιδακι?? #Ακηστης_συγχωραμε #ειχα_πιει #Αλκηστης_ηταν_μια_στιγμη_αδυναμίας #μη_Αλκηστης_μηηη_φευγεις #Αααα_λκηηηη_στηηηςςςς #ενταξει_ειμαι #συνεχιζω #βελουτέ_σούπα_με_λέμονγκρας #περικοκλάδες_άκοπες #σουμιέδες_ευκαμτων_κρεβατιών #τρακτερωτό_σέρφινγκ #πισω_πανω_στο_τρακτέρι_ο_Τόνις_ετραγούδαγε_οπως_εκείνος_ξέρει #τρίκαλα #δίκαλα #καλα #λα #…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonis Sfinos (@tonisfinos) στις 26 Απρ, 2020 στις 4:22 μμ PDT

Το άρθρο MEGA – Στο Σπίτι: Δεν θα πιστέψετε ποιος έρχεται την επόμενη εβδομάδα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα