LaLiga – Γιαννόπουλος: Στο «παιχνίδι» και η Βαλένθια

Πριν την ήττα κόντρα στην Ατλέτικο, η Βαλένθια είχε να δεχθεί τρία γκολ σε ένα ενενηντάλεπτο για 53 ολόκληρα ματς. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Μαρθελίνο όμως, η ήττα δεν αποφεύχθηκε και πλέον καλούνται να συνεχίσουν με το απόλυτο μέχρι τέλους, αρχής γενομένης από την Εϊμπαρ.

Ούσα τρεις βαθμούς πίσω από το ζευγάρι Χετάφε- Σεβίλλη, η Βαλένθια υποδέχεται τους «αρμέρος» και θέλει να συνδυάσει ουσία με το θέαμα προς τέρψιν του κοινού της. Η παράδοση που έχει χτίσει το σύνολο του Μεντιλίμπαρ

στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν είναι η καλύτερη για τους Βαλενθιάνους.

Είναι μάλιστα ικανό να τους δυσκολέψει ξανά με κάποιο γκολ, κάτι που θα ευνοήσει τον ρυθμό της αναμέτρησης που αναμένεται ιδιαίτερα γρήγορος.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να φανούν αποτελεσματικοί και ιδιαίτερα σοβαροί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ένα ακόμα κίνητρο εξάλλου, είναι το γεγονός πως οι αντίπαλοι των «νυχτερίδων» για την τετράδα και το τελευταίο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ διατηρούν τις… αυτοκτονικές τους τάσεις.

Τόσο οι Ανδαλουσιάνοι, όσο και οι «αθουλόνες» μπορούν να «λιποθυμήσουν» ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε αγώνα ανεξαρτήτως δυσκολίας . Γι’αυτό και η Βαλένθια «βλέπει» μόνο νίκη για να παραμείνει στο κατώπι της τετράδας περιμένοντας παράλληλα ένα «δωράκι» από τους δύο.

Tip:

Στα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς, οι «αρμέρος» έχουν πάρει τον αέρα των «νυχτερίδων» μετρώντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το σημείο της αγωνιστικής

721 Βαλένθια – Εϊμπαρ 1+ over 2,5 1,90

Η δυάδα

689 Λεγκανές – Θέλτα Χ 3,00

Με μηδαμινό βαθμολογικό κίνητρο, οι «πεπινέρος» υποδέχονται τη Θέλτα που χρειάζεται σίγουρα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Καθόλου απίθανη η «μοιρασιά» στο «Μπουτάρκε».

703 Μπαρτσελόνα – Λεβάντε UNDER 3,5 1,80

Με νίκη, οι Καταλανοί σφραγίζουν το 26ο τους πρωτάθλημα. Ωστόσο, το μυαλό όλων βρίσκεται στον ημιτελικό με τη Λίβερπουλ. Επομένως, οι «μπλαουγκράνα» δεν θα πατήσουν τέρμα το γκάζι.

The post LaLiga – Γιαννόπουλος: Στο «παιχνίδι» και η Βαλένθια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα