GNTM: Το… νέο μέλος των FF και οι φαρμακερές ατάκες (vid)

Οι FF μέσα σε μια εβδομάδα έχασαν δύο μέλη τους, την Μαρτίνα και την Σουζάνα από το σπίτι του GNTM και η κλίκα των επίδοξων μοντέλων έχει αποκτήσει νέο μέλος. 

Η Κωνσταντίνα Φλώρου μετά την αποχώρηση της Σουζάνα προσέγγισες τις εναπομείναντες FF, την Κάτια Ταραμπάνκο, την Ασημίνα Χαρίτου και την Άννα Χατζή.

GNTM 2 spoiler 11/11: Αυτή φεύγει απόψε

Αυτό γρήγορα έγινε αντιληπτό από τα υπόλοιπα κορίτσια και δεν χάρηκαν ιδιαίτερα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρωινού «έσταζαν» φαρμάκι για την επιλογή της Κωνσταντίνας να προσκολληθεί με αυτά τις κοπέλες.

Δείτε εδώ

το σχετικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:



Μάλιστα οι κοπέλες σχολιάζουν τον τρόπο με τον οποίο την έχουν προσεγγίσει οι FF και πετούν φαρμακερές ατάκες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επιλογή της να κολλήσει σε αυτή την παρέα είναι λανθασμένη.

View this post on Instagram

Τα κορίτσια του #GNTMgr σε backstage moments με την @tresemmegreece για τη δοκιμασία “ILLUSIONS”! #StarChannelTv #GNTMgr

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 8, 2019 at 11:22am PST

View this post on Instagram

Mad Max, βασίλισσες του χιονιού και harajuku girls, ήταν τα 3 θέματα της φωτογράφισης, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης μάγο Alexis! Clicks από τον Στέφανο Παπαδόπουλο. #fotiosbalas #kalliakossieri #hm #kleliaandrali #international_celebrity_brands #icbsa #shopandtrade #TsakirisMallas

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 8, 2019 at 1:52am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post GNTM: Το… νέο μέλος των FF και οι φαρμακερές ατάκες (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα