GNTM spoiler: Επιστροφές – καταστροφές και «Fuego»! – Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Επιστροφές που θα προκαλέσουν σοκ, δείπνα επιβράβευσης που θα βγουν… ξινά και ένα υπέρλαμπρο catwalk περιμένει όσους παρακολουθήσουν το αποψινό GNTM.

Το ριάλιτι μόδας συνεχίζει στα… κόκκινα, έπειτα και από την αποχώρηση του Κλαβιανού. Εννιά μοντέλα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, αλλά δεν θα μείνουν για πολύ σε μονοψήφιο αριθμό! Παρόλα αυτά, δεν το ξέρουν ακόμα και το TOP9 είναι ένας λόγος για γιορτή με ένα επίσημο δείπνο επιβράβευσης να ετοιμάζεται.

Την ίδια ώρα, προετοιμάζεται και η… βόμβα των επιστροφών.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συναντά τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, για ένα ιδιαίτερο casting. Δέκα μοντέλα, που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, στοχεύουν να εντυπωσιάσουν και διεκδικήσουν μια 2η ευκαιρία για να μπουν ξανά στο σπίτι.

Εκείνοι που αναδεικνύονται νικητές από τη διαδικασία του απαιτητικού κάστινγκ είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι Αγγαίος, Ντίνος και Θάνος. 

Το επόμενο πρωί, το μήνυμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί έρχεται για να βάλει τους διαγωνιζόμενους σε mood διαγωνισμού.

Πασαρέλα, ρυθμός και έντονες πόζες είναι οι λέξεις κλειδιά της δοκιμασίας αποχώρησης που ακολουθεί και που θέλει τα μοντέλα πρωταγωνιστές στο fashion show του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου.

Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα είναι η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Η super star έχει ετοιμάσει ένα live performance για να συνοδεύσει τα μοντέλα στο catwalk!

Με το μότο του σχεδιαστή να είναι η ελευθερία της έκφρασης, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναδείξουν τα ρούχα με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες τους στο φακό του Mike Tsitas.

GNTM: Δείτε το εκρηκτικό trailer

Ταυτόχρονα, η Φουρέιρα με το FUEGO και άλλες επιτυχίες της ξεσηκώνει κριτές και δίνει ρυθμό στα μοντέλα. Φυσικά, η Όλγα Ντάλλα, η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, ανεβάζει τη θερμοκρασία on stage με τον διαμοιρασμό των μειονεκτημάτων.

Με το κλίμα μουδιασμένο, ξεκινά ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας. Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες των μοντέλων δίπλα σε μία super star και τα ζητούμενα του concept, φέρνουν σε αντιπαράθεση τους τέσσερις κριτές, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και οδηγούν σε ένα απρόβλεπτο bottom 2. Η τελική απόφαση φέρνει μεγάλη φόρτιση, σε μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις της σεζόν.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα