GNTM spoiler αποχώρηση 24/11: Ποιος παίκτης δεν θα μπει στην οκτάδα και θα αποχωρήσει;

Ακόμα μία δύσκολη δοκιμασία θα έχουν τα μοντέλα του GNTM, που βουτούν στα… βαθιά για χάρη μίας αρκετά εντυπωσιακής φωτογράφισης.

GNTM spoiler αποχώρηση 24/11: Συγκεκριμένα, θα φορέσουν στολή για καταδύσεις και θα διαφημίσουν ρολόγια, σε ένα σημείο του διαγωνισμού, που μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τάκης Τσουκαλάς έβγαλε κολοκύθα για το 1-0 του Φορτούνη

Ο Δημοσθένης είναι αυτός που έχει πάρει από την προηγούμενη δοκιμασία το αβαντάζ και θα κληθεί να

διαλέξει ποιους συμπαίκτες του θα δυσκολέψει.

Ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε καλά για τον ίδιο, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα spoilers, εκείνος είναι που δεν θα πείσει τους κριτές και θα αποχωρήσει, προτού μπει στην τελική 8άδα.

Το advantage της επόμενης δοκιμασίας ανήκει στον Δημοσθένη! Πώς αισθάνεται που κέρδισε τις ψήφους των συμπαικτών του και πού αφιερώνει τη νίκη του;#GNTMgr #StarChannelTv @StarChannelGr #TeamDimosthenis pic.twitter.com/XJa7743RgL

— Greece’s Next Top Model (@GNTMgreece) November 23, 2020

Modeling, styling, photo shooting, τώρα και… art direction! Τα μοντέλα του #GNTMgr θα δοκιμαστούν σε όλες τις θέσεις, πριν κατακτήσουν την κορυφή! Είναι, όμως, έτοιμα για τη μεγαλύτερη συναισθηματική δοκιμασία που τους επιφυλάσσει ο διαγωνισμός; #StarChannelTv @StarChannelGr pic.twitter.com/EUCbTdmOE4

— Greece’s Next Top Model (@GNTMgreece) November 24, 2020

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)



GNTM spoiler αποχώρηση 24/11

Το άρθρο GNTM spoiler αποχώρηση 24/11: Ποιος παίκτης δεν θα μπει στην οκτάδα και θα αποχωρήσει; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα