GNTM 18/11: Έρχονται σημαντικές ανατροπές (vid)

GNTM 18/11: Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας του Star Channel, το GNTM, είναι το παιχνίδι των ανατροπών και πάντα μας εκπλήσσει. 

GNTM 18/11

Το αποψινό επεισόδιο θα είναι αρκετά… καυτό με την φωτογράφιση των κοριτσιών. Το concept είναι σέξι νοικοκυρές και μια κοπέλα δεν θα τα πάει τόσο καλά.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:



Το golden pass, η γλυκιά Ελευθερία, θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φύγει από το παιχνίδι. Η αποχώρηση της εβδομάδας είναι

σχεδόν… σίγουρη. Το θέμα είναι πότε θα γίνει. Δηλαδή αν θα δούμε την Ελευθερία να αποχωρεί στο επεισόδιο της Δευτέρας ή σε αυτό της Τρίτης.

Και αυτό γιατί τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότατα θα έχουμε… επιστροφές στο GNTM.

Μοντέλα που ήδη είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι ξαναμπαίνουν για να φέρουν τα πάνω- κάτω στο ριάλιτι μόδας. Βέβαια δεν θα μείνουν για πολύ στο σπίτι.

Τα κορίτσια που ακούγεται ότι επιστρέφουν είναι η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλέτσα.

Όπως και να έχει το επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

View this post on Instagram

Οι 12 του GNTM «συνάντησαν» 12 σχεδιάστριες, για να φωτογραφηθούν με τις δημιουργίες τους ως «social media ambassadors»! #GNTMgr #StarChannelTv #nidodileda #NASHbyNa #vathosapparel #anthecollection #anamnesiclothing #mallorythelabel #nika #Katko #collectivanoir #madameshoushou #vassiakostaralimitedcollections #nadiarapti

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 15, 2019 at 8:01am PST

The post GNTM 18/11: Έρχονται σημαντικές ανατροπές (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα