GNTM 1/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (vid)

GNTM 1/10: Ώρα για δράση! Οι κριτές αποφάσισαν ποιες κοπέλες αξίζει να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού και πλέον ήρθε η στιγμή για την πρώτη τους δοκιμασία.

Bootcamp τέλος! ‘Ωρα για τις 24 κοπέλες που ξεχώρισαν να μπουν στο σπίτι του GNTM. Και από σήμερα, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Στην κυριολεξία, καθώς οι υποψήφιες Greece’s Next Top Model έπρεπε να κάνουν την πρώτη τους… κάθετη πασαρέλα και να φωτογραφηθούν αιωρούμενες στα πλάγια ενός κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατσόπουλος:

Λιποθύμησε εν ώρα live εκπομπής (vids)

Όπως είναι λογικό, η… ιπτάμενη πασαρέλα δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα, ενώ δύο κοπέλες δεν κατάφεραν να κάνουν τη δοκιμασία στο ελάχιστο με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν.

View this post on Instagram

Bootcamp τέλος! ‘Ωρα για τις 24 κοπέλες που ξεχώρισαν να μπουν στο σπίτι του #GNTMgr. Κι από σήμερα, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Oct 1, 2019 at 2:00am PDT

View this post on Instagram

Η @Ilianapapageorgiou και ο @angelosbratis απολαμβάνουν τον ήλιο μέχρι να βρεθούν με τη @VickyKaya_ και τον @skoulos, έτσι ώστε να αποφασίσουν ποιες κοπέλες θα μπουν στο σπίτι του #GNTMgr. #StarChannelTv @StarChannelTv

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Sep 30, 2019 at 12:56pm PDT

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post GNTM 1/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα