Forthnet: Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Forthnet, αναφέροντας ότι παρουσιάστηκε κρούσμα κορονοϊού, σε μία εργαζόμενη στις εγκαταστάσεις της Καλλιθέας.

Άμεσα η εταιρία προχώρησε σε όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθεί τις οδηγίες των αρχών, ενώ ήδη αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστός ο χώρος και να απολυμανθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού SARS-CoV-2 παρουσιάστηκε και σε εργαζόμενη της Forthnet στις εγκαταστάσεις

της εταιρείας στην Καλλιθέα. Η διοίκηση της Forthnet με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας καθηγητής: «Κρίσιμοι οι επόμενοι δύο μήνες, θα τους θυμόμαστε για πάντα» (vid)

Στο πλαίσιο αυτό το κτίριο της Καλλιθέας θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες για να απολυμανθεί ο χώρος και οι εργαζόμενοι του κτιρίου θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τηλεργασίας από το σπίτι τους.

Η συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες κατ’ οίκον. Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την πιστή τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε επιτυχώς στην πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας».

The post Forthnet: Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα