Football League – Παρασκήνια: Οι μαζικές αποχωρήσεις και οι απληρωσιές

Football League – Παρασκήνια: Η Football League είναι μία κατηγορία που αρέσει σε πολλούς, πολύ δε περισσότερο για όσα γίνονται στα… παρασκήνια.

Γι’ αυτό και πολλά απ’ όσα συμβαίνουν πίσω από τις κουρτίνες, αλλά κάποιες φορές σε κοινή θέα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για την εικόνα ενός συλλόγου.

Όπως κάθε εβδομάδα και πριν από κάθε αγωνιστική, έτσι και σήμερα στο Sportime υπάρχει ένα κείμενο με παρασκήνια από την κατηγορία.

Οι

παρακάτω ιστορίες/απορίες μόνο προϊόν φαντασίας δεν αποτελούν…

Football League – Παρασκήνια

* Τσαμπουκάς ο προπονητής, αλλά δεν του βγήκε σε καλό. Τα γαλλικά που είπε σε οπαδούς στο πρόσφατο ματς τον έκαναν να φάει μερικές ψιλές. Όχι από αυτούς, αλλά από τον ιδιοκτήτη της άλλης ομάδας και τους συνοδούς του.

* Δεν τον πιάνεις πουθενά τον μεγάλο… Τη μία κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει ένα πριμ, την άλλη λέει στους παίκτες του να παίξουν για θάνατο. Η αχίλλειος πτέρνα του, όμως, είναι συγκεκριμένη, τα λεφτά. Μην του πεις να δώσει, παθαίνει αλλεργία. Στο να πάρει, όμως, είναι πολύ καλός. Στο τελευταίο ματς έβαλε τόσο κόσμο των φιλοξενούμενων μέσα. Η ταρίφα νορμάλ, ένα 10ευρω. Μήπως, όμως, πήγαν όλα τσέπη χωρίς να κόψει εισιτήρια;

* Πολλά τα τηλέφωνα που έπεσαν μεσοβδόμαδα για να έχουν ένα σφύριγμα παραπάνω. Ειδικά μία ομάδα ψάχτηκε δεόντως… Βρήκε, όμως, τοίχο. Δεν περνάει η μπογιά της φαίνεται εκεί.

* Από τo πρώτο κείμενο αυτής της στήλης είχαμε ενημερώσει πως μία ομάδα θα τα γράψει όλα στο χιόνι από Ιανουάριο. Τελικά αυτό έγινε έναν μήνα νωρίτερα. Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Το έμαθαν και οι παίκτες. Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν με γοργό ρυθμό. Στόχος το να μείνουν μόνο οι ντόπιοι και να αποκτηθούν κάποια… πτηνά στη συνέχεια. Ο κόουτς, άλλωστε, ειδικεύεται σε αυτούς.

* Ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση και χρησιμοποίησε το γνωστό τρικ. Έλεγε παντού πως φεύγει μήπως και ταρακουνήσει τους από πάνω και περάσουν τα «θέλω» του. Όποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο, η ατάκα του ήταν «πακετάρω, θεώρησέ το δεδομένο πως έφυγα». Τελικά κανονικά θα κοουτσάρει την ομάδα, αλλά τη βαλίτσα μήπως δεν την έχει αδειάσει; Και κάτι τελευταίο, οι παίκτες τι λένε για όλα αυτά;

* Τα καλά νέα είναι πως δεν έφαγαν ξύλο οι παίκτες, όπως φοβούνταν μετά την τελευταία ήττα. Τα άσχημα για εκείνους είναι πως πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται για αλλού. Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα δουν την πόρτα της εξόδου τουλάχιστον 5-6 ακόμα.

* Η ομάδα έχει πάρει την κατιούσα, δεν μπορεί να νικήσει κανέναν, αλλά ο «ιθύνων νους» μιλάει για πρωτάθλημα! Και το θεωρεί σίγουρο μάλιστα. Ούτε ο κόσμος τον πιστεύει, ούτε οι ποδοσφαιριστές…

* Η βαθμολογική θέση σε σύγκριση με την πραγματική εικόνα της ομάδας είναι αντίθετες. Οι παίκτες το γνωρίζουν πάντως, και κάνουν το σταυρό τους, γιατί δεν θέλει και πολύ να πέσουν… ψιλές.

* Ο κόουτς είχε σηκώσει τρεις παίκτες για ζέσταμα και ετοίμαζε τις αλλαγές του. Μπήκαν οι πρώτοι δύο, αλλά η εικόνα της ομάδας παρέμενε τραγική. Πάνω, όμως, που ετοίμαζε τον τρίτο μία… φωνή από τον πάγκο τον συμβούλεψε να βάλει άλλον παίκτη. Και δικαιώθηκε…

* Οι προσφυγές που έσκασαν, τρενάρουν τη μισθοδοσία. Τι να κάνει και ο πρόεδρος. Ποιον να το πρωτοπληρώσει; Έρχονται, όμως, γιορτές και η υπομονή εξαντλείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμάτα: Ανακοίνωσε μεταγραφή από Super League στις 3 τα ξημερώματα!

Football League: Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 30/11, 15:00
Τρίκαλα – Ο.Φ. Ιεράπετρας (ΕΡΤ3)
Βέροια – Καλαμάτα
Νίκη Βόλου – Καβάλα
Ασπρόπυργος – Ιάλυσος

Κυριακή 1/12, 15:00
Θεσπρωτός – Αιγάλεω
Διαγόρας – Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ3)
Ιωνικός – Τρίγλια

Η βαθμολογία#ΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΓκολ ΥπέρΓκολ Κατά1Τρίκαλα9191162Ιωνικός9171073Καβάλα9151384Βέροια9151175Ιεράπετρα914996Ολυμπιακός Βόλου91311107Διαγόρας Ρόδου9131388Καλαμάτα9118109Ασπρόπυργος91111910ΠΟ Τρίγλιας91071311Νίκη Βόλου9981012Θεσπρωτός98101613Αιγάλεω9871214Ιάλυσος9648

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Football League – Παρασκήνια:

The post Football League – Παρασκήνια: Οι μαζικές αποχωρήσεις και οι απληρωσιές appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα