F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

07:08 8/3/2024 - Πηγή: Sportime
Ο Leclerc δεν πιστεύει ότι ο Verstappen και η Red Bull του είναι τόσο απρόσιτοι.

Verstappen Leclerc: Ο Leclerc είναι έτοιμος να παλέψει με Verstappen και Red Bull. Παρά την τέταρτη θέση στο Μπαχρέιν, ο Μονεγάσκος έχει αυτοπεποίθηση. Έτσι σε μια συνέντευξη στην Corriere della Sera: ” Η

Ferrari έχει τις καλύτερες πιθανότητες να ανακάμψει .”

Verstappen-Red Bull, τέλειος συνδυασμός. « Για να γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής χρειάζεσαι τον καλύτερο συνδυασμό οχήματος και αναβάτη. Ο Μαξ χωρίς τη Red Bull, δεν ξέρω τι θα έκανε και ούτε η Red Bull χωρίς τον Μαξ. Σήμερα είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός, αλλά είναι στο χέρι μας να πάμε και να τους πάρουμε πίσω», είπε ο Λεκλέρ στην Corriere.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Verstappen Leclerc:Το SF-24 έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Το νέο αυτοκίνητο είναι ευκολότερο στην οδήγηση και έχει βελτιωμένη διαχείριση ελαστικών. « Σε σύγκριση με το 2023 έχουμε κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός, η απόσταση παραμένει γιατί ήταν μεγάλη. Αλλά κοιτάζοντας τον πρώτο αγώνα, έχουμε μεγαλώσει περισσότερο από εκείνους», είπε ο Leclerc.

Αλλαγές που ταιριάζουν στο στυλ οδήγησης του Leclerc. « Το νέο αυτοκίνητο οδηγεί καλύτερα και δεν είναι ευαίσθητο στον αέρα. Το περσινό αυτοκίνητο ήταν ασυνεπές και για να προσαρμοστούμε έπρεπε να επιλέξουμε λύσεις υποστροφής και μου αρέσουν τα αυτοκίνητα μηδενικής υποστροφής » .

Η Ferrari πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσει το αυτοκίνητο. « Θα εναπόκειται στη Ferrari να αναπτύξει περαιτέρω αυτή τη βάση για να επιστρέψει στους αγώνες για τη νίκη», κατέληξε ο Leclerc.

Η πρόκληση μεταξύ Leclerc και Verstappen μόλις αρχίζει. Η σεζόν της Formula 1 του 2024 υπόσχεται σπίθες. Ή τουλάχιστον ελπίζουμε.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι μοτοσυκλέτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2024: Ducati, KTM, Aprilia, Yamaha και HondaΜονοθέσια Formula 1: Γιατί όλοι οι αμφισβητίες της F1 του 2024 είναι κυρίως θαμποί και μαύροι;Η Ιταλική υπερδύναμη στα συστήματα ασφαλείας Zammitek θα είναι στο Motor FestivalΗ Ford Car Center στο 22ο Motor Festival MEC Παιανίας

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα