Europa League: Τα τυπικά για την πρόκριση η Βασιλεία, στο… φινάλε η Μπασακσεχίρ (vids)

Η Βασιλεία «καθάρισε» την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία, παίρνοντας σκορ πρόκρισης με το ευρύ 0-3, ενώ η Μπασακσεχίρ επικράτησε στο φινάλε της Κοπεγχάγης στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Eurorpa League διεξήχθησαν σήμερα στη… σκιά της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς όλα τα ματς έγιναν χωρίς κόσμο.

Η Βασιλεία πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Άιντραχτ

Φρανκφούρτης, η οποία πλέον χρειάζεται ένα «θαύμα» για να περάσει στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λιντς – Μάντσεστερ Γιουν. 0-5: Aπό τώρα στους «8»

Συγκεκριμένα, οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ με γκολάρα του Κάμπο στο 28ο λεπτό, όταν εκτέλεσε ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Τραπ.

Στο 73′ οι παίκτες της Βασιλείας έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να σερβίρει στον Μπουα για το 2-0, ενώ ο Φρέι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ελβετών στο 85′, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στο άλλο παιχνίδι, ανάμεσα σε Μπασακσεχίρ και Κοπεγχάγη, όλα έδειχναν πως θα λήξει χωρίς σκορ, ωστόσο ο Βίσκα σκόραρε από την άσπρη βούλα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς.

The post Europa League: Τα τυπικά για την πρόκριση η Βασιλεία, στο… φινάλε η Μπασακσεχίρ (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα