Europa League: Ισχυρό προβάδισμα για Ρέιντζερς, Παρτιζάν

02:33 9/8/2019 - Πηγή: Sportime

Europa League: Ατρόμητος και Άρης έδωσαν απόψε τα πρώτα παιχνίδια τους για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι μεν Περιστεριώτες απέσπασαν πολύτιμο 0-0 στη Βαρσοβία από τη Λέγκια, οι δε Θεσσαλονικείς γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από τη Μόλντε στη Βαρσοβία.

Σήμερα (Πέμπτη 8/8) ωστόσο έπαιζαν και οι αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων, εφόσον βεβαίως αυτές προκριθούν στα πλέι οφ του Europa League.

Συγκεκριμένα

στο ζευγάρι Μίντιλαντ – Ρέιντζερς από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου οι Σκωτσέζοι επικράτησαν με 4-2 μέσα στη Δανία. Ετσι ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43′ με τον Μορέλος, έκαναν το 2-0 στο 52’με τον Αρίμπο, ενώ τριπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κάτιτς τρία λεπτά αργότερα (56′).

Οι γηπεδούχοι… αναθάρρησαν καθώς μείωσε σε 2-3 με τγους Ονιέκα (58′) και Καμπά (63′), όμως η Ρέιντζερς απάντησε με τον Σκοτ Άρφιλντ στο 70′ για το τελικό 2-4!Ισχυρό προβάδισμα απέκτησε όμως και ο Παρτιζάν η οποία επικράτησε στο Βελιγράδι της Μαλάτιασπορ με 3-1. Θυμίζουμε ότι από το ζευγάρι αυτό θα προκύψει ο αντίπαλος του Άρη.

Την τελευταία λέξη είπε όμως η Παρτιζάν που με πρωταγωνιστή τον Σεϊμπούντα Σουμάχ (είχε τις δύο ασίστ των γκολ των Σέρβων), ευστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Δείτε τα γκολ από τα δύο ματς του Europa League

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Europa League: Ισχυρό προβάδισμα για Ρέιντζερς, Παρτιζάν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα