Eπιβεβαίωση Sportime: Στο Αιγαίο γαλλικό υπερ-πλοίο σκανάρει την τουρκική αεράμυνα

Eπιβεβαίωση Sportime: Στο Αιγαίο το γαλλικό υπερ-πλοίο Dupuy De Lome, το οποίο με τα ραντάρ του σκανάρει την τουρκική αεράμυνα.

Ήδη από τις 11 Σεπτεμβρίου το Sportime είχε κάνει αναφορά στο γαλλικό αναγνωριστικό πλοίο Dupuy de Lome A759 το οποίο συνέλεγε διαβαθμισμένες πληροφορίες μελετώντας τους αλγόριθμους των συστημάτων αεράμυνας της Τουρκίας.

Οι πληροφορίες είχαν την βάση τους σε ρωσικά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως στόχος του γαλλικού αναγνωριστικού είναι η συλλογή πληροφοριών σχετικά

με τη λειτουργία των συστημάτων άμυνας εδάφους και αέρα και τον ηλεκτρονικό πόλεμο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Γάλλοι προετοιμάζονται για την είσοδο του Σαρλ Ντε Γκωλ στην εξίσωση.

Να θυμίσουμε ότι το γαλλικό αναγνωριστικό πλοίο Dupuy de Lome επιτέθηκε σε S-400 στην Κριμαία στις 7 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Avia.pro.

Η ρωσική πηγή ανέφερε πως η επίθεση του πλοίου συνίστατο σε ραδιοφωνικές παρεμβολές κατά των αντιαεροπορικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 σε ορισμένες συχνότητες.

Σύμφωνα με αναλυτές, τέτοιες ενέργειες είναι δυνατές μόνο μετά την προσεκτική παρακολούθηση των ραδιοσυχνοτήτων των ραντάρ των S-400.

Πιθανότατα, το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό έχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους S-400 ανέφεραν οι Ρώσοι.

Fransız Donanması'na ait A-759 borda numaralı 'Dupuy De Lome' adlı zırhlı istihbarat gemisi, İstanbul Boğazı'nın ardından Çanakkale Boğazı'ndan geçti. Marmara Denizi'nden saat 17.00'de Çanakkale Boğazı'na giriş yapan gemi, boğazın manevra yapılması en güç noktası olan pic.twitter.com/AROazv0nSX

— ÜLKÜ_44_RTE (@ulku_Can_44) September 26, 2020

Το άρθρο Eπιβεβαίωση Sportime: Στο Αιγαίο γαλλικό υπερ-πλοίο σκανάρει την τουρκική αεράμυνα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα