Australian Open: Ο Τζόκοβιτς το σήκωσε με… περίπατο! Βασιλιάς στη Μελβούρνη!

Με θρίαμβο επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ 3-0 (7-5, 6-2, 6-2) ο Νόβακ Τζόκοβιτς σήκωσε το 9ο Australian Open της σπουδαίας καριέρας του.

Πλέον, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται δύο major τίτλους κάτω από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, με τη λογική να λέει ότι θα τους φτάσει όντας μικρότερος ηλικιακά.

Η εποχή του Σέρβου θρύλου συνεχίζει να γράφεται με χρυσά γράμματα και στη Μελβούρνη

τοποθετήθηκε ακόμα ένα λιθαράκι στο χτίσιμο του δικού του τενιστικού μύθου.

Ο Μεντβέντεφ προερχόταν από σερί 20-0 νικών  αλλά ο Νόλε έκανε… πλάκα.

Σε τρία σετ και λιγότερο από δύο ώρες επικράτησε του Ρώσου στον τελικό του Australian Open, κάνοντας το 9/9 σε τελικούς στη Μελβούρνη.

Με 20 winners και 17 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρήκε αντίσταση μόνο στο 1ο σετ, στο οποίο ο Μεντβέντεφ κατάφερε να τον ακολουθήσει μέχρι το τέλος.

Ο 33χρονος τενίστας ξεκίνησε το ματς με 13/15 κερδισμένους πόντους και προηγήθηκε με 3-0. Ο Ρώσος ισοφάρισε σε 3-3 και κατάφερε να φτάσει αυτό το σετ έως το 5-5.

Στη συνέχεια, ο Νόλε έκανε break στο 12ο game για να πάρει το σετ με 7-5 και έφτασε να κερδίσει τα 14 από τα 18 τελευταία games του τελικού, κυριαρχώντας κατά κράτος του αντιπάλου του και ανεβαίνοντας στον θρόνο του στο AusOpen.

The moment @DjokerNole won number EIGHTEEN…#AusOpen @AustralianOpenpic.twitter.com/gNolP2rmKi

Tennis TV (@TennisTV) February 21, 2021

Το άρθρο Australian Open: Ο Τζόκοβιτς το σήκωσε με… περίπατο! Βασιλιάς στη Μελβούρνη! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα