Aτρόμητος: Η αποστολή του Παντελίδη για τον Παναθηναϊκό

21:57 5/2/2021 - Πηγή: Sportime
Την πρώτη αποστολή του αποστολή ως προπονητής του Ατρόμητου ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (5/2) ο Σάββας Παντελίδης και συγκεκριμένα για το εντός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 6/2, 19:30-NS2HD).

Ο Παντελίδης, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα του Περιστερίου ως το φινάλε της τρέχουσας περιόδου έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανόλευκους».

Μετά το τέλος του προγράμματος ο

55χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους».

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φάνης Μαυρομάτης, αλλά και οι Γκάλο και Γιανιώτης. Αντιθέτως εκτός έμεινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Μαυρομμάτης, Οικονομίδης και Εντομβόνγι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC (@atromitosathinonfc)

Το άρθρο Aτρόμητος: Η αποστολή του Παντελίδη για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα