Ζόρζε: «Το γκολ του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει πολλά, για νίκη στην Αθήνα»

Η πορτογαλική ομάδα κέρδισε 2-1, αλλά οι «πράσινοι» με το γκολ του Μαντσίνι έμειναν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, με τον τεχνικό των γηπεδούχων να τονίζει:

Για το ματς: «Στο δεύτερο ματς θα έχουμε τις ίδιες δυσκολίες με το πρώτο. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε όπως περίπου το περιμέναμε. Στο πρώτο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε περισσότερο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ένα πιο δυναμικό και ευθύ παιχνίδι. Κάναμε

αλλαγές ώστε στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε πιο κυρίαρχοι ομάδα και να πάρουμε αυτό το πλεονέκτημα.

Στο ημίχρονο, πάνω από όλα, κάναμε κάποιες διορθώσεις συμπεριφοράς γιατί έπρεπε να αυξήσουμε την ταχύτητα και την επιθετικότητα. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από τους παίκτες και είχαμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Είχαμε μια ευκαιρία μετά από δύο λεπτά και στη συνέχεια καταφέραμε να σκοράρουμε.

Ήμασταν πολύ πιο κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο, φτάσαμε στο 2-0 και μετά υπήρξε αντίδραση του αντιπάλου. Είχαμε μια καθαρή ευκαιρία και στην επόμενη κίνηση δεχθήκαμε ένα γκολ. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάναμε στα 90 λεπτά. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τις φιλοδοξίες μας για το δεύτερο ματς.

Η ομάδα είχε κάποιο άγχος στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά είχε να κάνει περισσότερο με αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός. Αυτό θα μπορούσε να είναι η δικαιολογία για το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι».

Για τη ρεβάνς: «Το γκολ του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει πολλά, απλά την άνεση που θα μπορούσε να δώσει ένα πλεονέκτημα δύο ή τριών τερμάτων. Δεν περιμένω ότι ο αντίπαλος θα τα παρατήσει, όπως δεν πιστεύω ότι έχουμε πιστέψει πως η πρόκριση έχει κριθεί. Πάμε με την ίδια φιλοδοξία να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Αθήνα.

Για το δεύτερο παιχνίδι υπάρχει μια ομάδα που έχει προβάδισμα, που είμαστε εμείς, και μία που θέλει να το ακυρώσει. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να εδραιώσουμε το προβάδισμα που έχουμε και να μπορέσουμε να φτάσουμε στον βασικό στόχο».

Για την αλλαγή του Αλ Μουσράτι: «Ήταν λόγω της επιθετικότητας στις μονομαχίες. Με δύο χτυπήματα στο πόδι και κατέληξε να υποστεί διάστρεμμα. Στη συνέχεια θα κάνουμε περισσότερες εξετάσεις για να καταλάβουμε το μέγεθος του τραυματισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζόρζε, Παναθηναϊκού, Αθήνα,zorze, panathinaikou, athina