Ζόρντι Άλμπα: «Δεν πέρασε καλά στο Παρίσι ο Μέσι»

Ο συμπαίκτης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην Ίντερ Μαϊάμι τόνισε πως ο συμπαίκτη του είναι απαιτητικός άνθρωπος και πως θα προσπαθήσει να οδηγήσει την αμερικανική ομάδα σε επιτυχίες. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη χαρά του, που θα αγωνιστεί στην ίδια ομάδα τόσο με τον Μέσι, όσο και με τον Σέρχιο Μπούσκετς.

Αρχικά, ο Ζόρντι Άλμπα δήλωσε: «Είναι πολύ απαιτητικός άνθρωπος και είμαι πεπεισμένος πως το ανταγωνιστικό του ένστικτο θα βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει ήδη κερδίσει το Μουντιάλ αλλά θα συνεχίσει να παλεύει το ίδιο

και στην Ίντερ. Στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέρασε πολύ καλά, αλλά έχει επανέλθει η χαρά του και είναι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση».Είναι πολύ απαιτητικός άνθρωπος και είμαι πεπεισμένος πως το ανταγωνιστικό του ένστικτο θα βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει ήδη κερδίσει το Μουντιάλ αλλά θα συνεχίσει να παλεύει το ίδιο και στην Ίντερ. Στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέρασε πολύ καλά, αλλά έχει επανέλθει η χαρά του και είναι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη μεταγραφή του στην αμερικανική ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ τον Λέο και τον Μπούσκετς στην Ίντερ Μαϊάμι. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι τρεις, υπάρχει μια ομάδα παικτών που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλοί και θα μας βοηθήσουν όπως και θα τους βοηθήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα