«Ζωντανός στις καρδιές μας!»

Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια, το νήμα της ζωής του Γιώργου Μητσιμπόνα κόπηκε πρόωρα, όμως η ΑΕΛ δεν τον ξεχνάει ποτέ...

Ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 1997, όταν ο διεθνής άσος που έγραψε ιστορία με τους «βυσσινί», τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και την Εθνική, έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Την
Πέμπτη, με την συμπλήρωση 21 ετών από τον χαμό του, η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι στις καρδιές όλων είναι πάντα ζωντανός:

«Κάθε χρόνο στις 13 του Σεπτέμβρη, το φτερούγισμα του αετού συγκλονίζει συθέμελα την ελληνική πραγματικότητα. Ποδοσφαιρική και κοινωνική. Γιατί ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν και παραμένει ιστορικά, μία αδιαφιλονίκητη ηγετική προσωπικότητα.

21 χρόνια μετά, οι ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισε και το αναπάντεχο πέρασμά του στην αιωνιότητα, ξαναφέρνουν δάκρυα ψυχής στα μάτια μας. Και παρότι η λαϊκή μούσα θέλει ακόμα και τους αετούς ν' αποδημούν μ' έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο, για όλους εμάς τους χιλιάδες "βυσσινί" γήινους που απαρτίζουμε την οικογένεια της ΑΕΛ, ο Γιώργαρος παραμένει ζωντανός και μάχιμος. Στις καρδιές μας και στους λογισμούς μας. Για χθες, για σήμερα, για πάντα!».
Keywords
Τυχαία Θέματα