Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σκληρή συμμορία της Πολυτεχνειούπολης- Ληστεύουν κατάστημα σε 22 δευτερόλεπτα

Σοκάρει η δράση των συμμοριών, τα μέλη των οποίων συνελήφθησαν την Τρίτη, στη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Όπως αποκαλύφθηκε, η δράση της μιας από τις συμμορίες που είχαν ως “ορμητήριο” τις φοιτητικές εστίες, έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο.

Δύο μέλη της συμμορίας, μπαίνουν οπλισμένοι με κουκούλες σε κατάστημα. Απειλούν και χτυπούν τον ιδιοκτήτη, παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο και γίνονται καπνός

μέσα σε μόλις 22 δευτερόλεπτα.

Οι Αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν δεκάδες ληστείες και κλοπές που έκαναν στην γύρω περιοχή με ορμητήριο πάντα την φοιτητική εστία.

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες

Στο μεταξύ στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι 23 από τους συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, όπως προέκυψε μετά από τη χθεσινή επιχείρηση εντός και εκτός της Πολυτεχνειούπολης, στου Ζωγράφου.

Οι κατηγορίες που ανά περίπτωση απήγγειλε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης αφορούν τα αδικήματα: -Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία) -Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής -ληστεία -διακίνηση ναρκωτικών ουσιών -επικίνδυνη σωματική βλάβη -αντίσταση κατά της αρχής -απείθεια -παράβαση του νόμου περί όπλων( πλημμεληματική και κακουργηματική). Οι κατηγορούμενοι στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για κακουργήματα ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ οι υπόλοιποι που αντιμετωπίζουν μόνο πλημμεληματικές κατηγορίες θα οδηγηθούν αύριο στο Αυτόφωρο για να δικαστούν.

Μέχρι τότε παραμένουν όλοι κρατούμενοι. Στους κατηγορούμενους αποδίδονται τουλάχιστον 29 ληστείες και κλοπές, μεταξύ των οποίων και σε βάρος φοιτητών που διέμεναν στην Πολυτεχνειούπολη , ενώ φαίνεται να είχαν τον πλήρη έλεγχο των εστιών, ώστε να διαφυλάσσουν το ορμητήριο της δράσης τους. Παράλληλα διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωγράφου, Βίντεο, Πολυτεχνειούπολης- Ληστεύουν,zografou, vinteo, polytechneioupolis- listevoun