Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου (27/04)

Αναλυτικά: Κριός

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει να προχωράει και κάποια πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται πιο ομαλά. Ειδικά με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 9ο σου στον Ερμή από τον 1ο σου σπίτι, θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις απόψεις και αντιλήψεις, να συλλέξεις πληροφορίες και να πραγματοποιήσεις εργασίες μέσω διάφορων μέσων επικοινωνίας, ενώ η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη για σένα. Επίσης, μπορείς να είσαι πρόθυμος να ακούσεις τα προβλήματα κάποιου άλλου και να δώσεις χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα, θα υπάρξει και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 12ο σου στον οποίο, ενώ

επικοινωνείς και μοιράζεσαι συμβουλές, μπορεί να αισθάνεσαι δυσκολία να ανοίξεις για να μιλήσεις για τα δικά σου θέματα. Έτσι, είναι πιθανό να νιώσεις ένα αίσθημα μοναξιάς και να αντιμετωπίσεις φόβους και ανασφάλειες που επιλέγεις να διαχειριστείς μόνος σου.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον 8ο σου οι ανασφάλειές σου μπορεί να δυσκολέψουν την εμπιστοσύνη σου στους άλλους. Είναι πιθανό να νιώθεις ζήλια προς τον σύντροφό σου και να εκδηλώνεις κτητικότητα αν δεν εκφράσεις τις ανησυχίες σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή σε παροτρύνει να μιλήσεις ακόμα και για τις πιο εσωτερικές σκέψεις σου. Αν αποφύγεις τη συζήτηση λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο στον 11ο σου, μπορεί να αυξηθεί η αίσθηση μοναξιάς. Εάν επιτρέψεις στο άγχος να σε κυριεύσει, μπορεί να προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με φίλο. Συζήτησε οικονομικά θέματα που σε ανησυχούν για να βρεθεί λύση.

Δίδυμος

Βρίσκεσαι σε κοινωνικό φεγγάρι με τη Σελήνη στον 7ο σου, ενώ είσαι σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον 11ο σου. Θα επιδιώξεις να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και πιθανώς να επικοινωνήσεις με φίλους για να συναντηθείτε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Θα δείχνεις κατανόηση στα προβλήματα των άλλων και θα προσφέρεις πολύτιμες συμβουλές, δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 10ο σου, αν εργάζεσαι σήμερα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Ενδέχεται κάποιος, πιθανότατα ο εργοδότης σου, να αυξήσει τις ευθύνες σου και να απαιτήσεις από εσένα να απομονωθείς προκειμένου να τις διαχειριστείς. Οι αντιδράσεις σου θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των άλλων.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον 6ο σου, νιώθεις άνετα να εκτελέσεις καθημερινές εργασίες, ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 10ο σου, που έχει επίσης ορθοδρομήσει, η σωστή σου αντίληψη και κρίση θα σε κάνουν ακόμα πιο αποτελεσματικό, εξυπηρετικό και παραγωγικό. Οι σχέσεις σου με το γυναικείο φύλο ευνοούνται, είτε πρόκειται για ερωτικές σχέσεις είτε για άλλες. Επίσης, θα έχεις μια ευχάριστη συζήτηση με κάποιον που έχει αυταπάρνηση και την ικανότητα να σε προωθήσει. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 9ο σου, μπορεί να μην μπορέσεις να ξεφύγεις από γνωστές τακτικές. Ίσως να είσαι πιο συντηρητικός και κάποια σχέδια για ταξίδια ή εκδηλώσεις να αναβληθούν.

Λέων

Θα βρίσκεσαι σε αρκετά καλή διάθεση με τη Σελήνη στον 5ο σου. Θα είσαι δημιουργικός και ρομαντικός, και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο σου, που έχει ορθοδρομήσει, αναμένεται να λάβεις πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από ανθρώπους που κατοικούν στο εξωτερικό. Μπορείς ακόμα να φλερτάρεις online και να ανταλλάσσεις ρομαντικά μηνύματα. Ωστόσο, μην περιμένεις σήμερα να προχωρήσουν τα πράγματα λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 8ο σου, το οποίο δεν ευνοεί τις ερωτικές περιπτύξεις. Ίσως να αντιμετωπίσεις αυτοέλεγχο και να εκφράζεις γκρίνιες και μουρμούρες, ιδίως σχετικά με οικονομικά θέματα, εάν διατηρείς σταθερό δεσμό. Το βράδυ, πιθανότατα θα επιλέξεις να βγεις έξω για διασκέδαση και να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Παρθένος

Σήμερα, με τη Σελήνη στον 4ο σου, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα θέματα του οίκου σου και υποθέσεις που σχετίζονται με τους γονείς σου. Ίσως να μην έχεις διάθεση για εξωσπίτιες υποθέσεις, αλλά με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 8ο σου, που έχει ορθοδρομήσει, θα έχεις καλή επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σου και με όσους νιώθεις συναισθηματική πληρότητα και ασφάλεια. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον αγαπημένο σου, καθώς με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 7ο σου, τον εκλαμβάνεις ψυχρό, επικριτικό και αυστηρό, με αποτέλεσμα να απομακρύνεσαι και να επικεντρώνεσαι ακόμη περισσότερο στους δικούς σου ανθρώπους. Επίσης, μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα με έναν πελάτη ή συνεργάτη.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον 3ο σου, η διάθεσή σου για επαφές, συναντήσεις και επικοινωνία θα είναι υψηλή, ειδικά τώρα που η Σελήνη θα σχηματίζει τρίγωνο με τον ορθοδρομημένο Ερμή στον 7ο σου. Κάποια σχέδια, συναλλαγές και συναντήσεις θα προχωρήσουν ομαλά, με πιθανές συζητήσεις για συμβόλαια και όρους. Ωστόσο, το άγχος λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο θα μπορεί να κάνει τα πάντα να φαίνονται δύσκολα και κουραστικά, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ερεθισμένος και να γκρινιάζεις. Είναι σημαντικό να προσέξεις την υγεία σου, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις μυοσκελετικούς πόνους, ειδικά στη μέση, τις αρθρώσεις και τα κόκκαλα. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, αποφύγετε κοπιαστικές εργασίες σήμερα.

Σκορπιός

Και σήμερα η προσοχή σου είναι εστιασμένη στον οικονομικό τομέα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 2ο σου. Η αστάθεια στο οικονομικό μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να προκύψουν συζητήσεις στον εργασιακό χώρο για τις υποχρεώσεις και τον μισθό. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις οικονομικές ευθύνες, όπως την πληρωμή λογαριασμών ή την επίλυση γραφειοκρατικών θεμάτων. Ωστόσο, η ανησυχία εκφράζεται στον ερωτικό τομέα, όπου η απόσταση από τον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες και να αισθάνεσαι μοναξιά.

Τοξότης

Σήμερα επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου. Με το τρίγωνο της με τον Ερμή στον 5ο σου, που έχει ορθοδρομήσει, θα έχεις ευκαιρίες για δημιουργικές δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε εμπνέουν. Μηνύματα ερωτικού χαρακτήρα και συζητήσεις σχετικά με την απόκτηση παιδιών είναι πιθανά. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 4ο σου μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση σου με τους γονείς ή άλλα μέλη της οικογένειάς σου. Πιθανώς να προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν προς την υπευθυνότητα, αλλά με έναν τρόπο που μπορεί να αισθάνεσαι ότι περιορίζει την αυτονομία σου.

Αιγόκερως

Κατανοώ πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αντιμετωπίζεις αυτές τις ανασφάλειες και φόβους. Η θέση της Σελήνης στον 12ο σου σίγουρα ενισχύει αυτά τα συναισθήματα. Το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει ακόμη περισσότερο άγχος και αίσθηση μόνιμης μοναξιάς. Ωστόσο, η επικοινωνία με άτομα που εμπιστεύεσαι, όπως με τον Ερμή στον 4ο σου, μπορεί να αποτελέσει μια απόδραση. Ομιλώντας για τους φόβους και τις ανησυχίες σου μπορεί να ανακουφίσεις το βάρος που αισθάνεσαι. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνος σε αυτήν την πάλη. Είναι πράξη ανδρείας να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη όταν την χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι σήμερα θα έχεις μια πολύ δυναμική κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σου επιτρέψει να εκφραστείς ελεύθερα και να ακούσεις τις ανησυχίες των άλλων, ενώ θα έχεις και τη σωστή αντίληψη και κρίση. Ωστόσο, το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου μπορεί να φέρει οικονομικά θέματα και απογοήτευση σχετικά με οικονομικά σχέδια. Είναι σημαντικό να είσαι ρεαλιστικός/ή σχετικά με τις οικονομικές σου δυνατότητες και να μην υποσχέσεις περισσότερα από όσα μπορείς να παράσχεις. Να θυμάσαι πάντα ότι η αυτοφροντίδα είναι εξίσου σημαντική με την βοήθεια που παρέχεις σε άλλους.

Ιχθύς

Φαίνεται ότι η ημέρα είναι κατάλληλη για να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου προσωπικότητα και φιλοδοξίες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 10ο σου. Το τρίγωνο με τον Ερμή ενισχύει τις συζητήσεις για την εξέλιξη της καριέρας σου και την αύξηση του μισθού σου. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις την τάση να γίνεις αυστηρός ή αγενής λόγω του τετράγωνου της Σελήνης με τον Κρόνο, που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με άλλα άτομα, ειδικά με μια γυναίκα. Συνεπώς, είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός και να αποφεύγεις την αυστηρή κριτική και το αγενές συμπεριφορά. Αν προκύψει φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο, φρόντισε να το διαχειριστείς κατάλληλα και να το αποφύγεις, ειδικά αν δεν είναι κατάλληλο για την κατάσταση σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα