Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης (10/04)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ίδιο ζώδιο με εκείνο που βρίσκεται ο ήλιος στον γεννητικό μου χάρτη. Αυτό σημαίνει ότι το πρωί θα έχω περισσότερη ενέργεια και διάθεση για να αναλάβω εργασίες και να τελειώσω εκκρεμότητες. Από το μεσημέρι, η Σελήνη θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που θα με καταστήσει πιο παθητικό και επικεντρωμένο σε θέματα ασφάλειας. Παρόλα αυτά, θα

ασχοληθώ επίσης με οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 11ο μου οίκο θα με φέρει αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες για τα οικονομικά μου. Ενδέχεται να υποχρεωθώ να σχεδιάσω νέα σχέδια υπό πίεση από φίλο, και εγώ να μην μπορώ να ανταποκριθώ οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού στον 12ο σου οίκο, κάτι που με κάνει να νιώθω λίγο πεσμένος συναισθηματικά και ψυχολογικά. Ίσως αποφεύγω να είμαι σε κοινωνικά περιβάλλοντα. Παρόλο που δεν θα έχω διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικές εκδηλώσεις από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να αλλάξει η διάθεσή μου σταδιακά. Αρχικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσω πίεση από τον εργοδότη μου λόγω του τετράγωνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 10ο μου οίκο, και μπορεί να προσπαθήσω να διατηρήσω ένα καλό κλίμα μεταξύ μας. Ωστόσο, μετά από αυτή την επιρροή, πιθανότατα θα επικεντρωθώ στις προσωπικές μου ανάγκες και επιθυμίες, θα αισθανθώ καλύτερα και θα είμαι πιο κοινωνικός. Επιπλέον, είναι πιο επιθυμητό να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να εμπιστευτώ και να με στηρίξουν, καθώς είμαι τείνω να παίρνω προσωπικά τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις πρωινές ώρες, ενώ η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον 11ο σου οίκο, θα είναι αρκετά δραστήριες. Θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις και να συναντηθείς με φίλους που έχετε κοινά ιδεώδη, και θα συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη μεταβεί στον 12ο σου οίκο στο ζώδιο του Ταύρου, θα αισθανθείς την επιθυμία να απομονωθείς για να σκεφτείς, να ξεκουραστείς ή ακόμα και να κοιμηθείς. Επιπλέον, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 9ο σου οίκο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις πίεση σχετικά με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σπουδές ή μια νομική υπόθεση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις φόβους και διλήματα για το πώς να τα αντιμετωπίσεις. Καθώς η φαντασία σου θα είναι ζωηρή, είναι σημαντικό να μην υποκύψεις σε επιστημονικά φανταστικά σενάρια, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει τις ανασφάλειές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον 10ο σου οίκο, θα επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Θα έχεις την ανάγκη να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου με επιτυχία, αποφεύγοντας να δώσεις τροφή για κακόβουλες κριτικές. Με τη μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου μετά το μεσημέρι, θα αισθανθείς περισσότερο χαλαρός και θα επιδεικνύεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 8ο σου οίκο, μπορεί να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με μελλοντικά σχέδια, ειδικά όσον αφορά χρέη και δάνεια. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από αυτές τις στιγμές, μπορείς να απολαύσεις ευχάριστες και ανάλαφρες στιγμές μέσω της επαφής με φίλους ή μέσω συμμετοχής σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον 10ο σου οίκο, θα δίνεις έμφαση στα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Θα επικεντρωθείς στο να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου με επιτυχία, αποφεύγοντας να δώσεις αφορμή για κακόβουλες κριτικές. Με τη μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου μετά το μεσημέρι, θα αισθάνεσαι πιο χαλαρός και θα είσαι πιο κοινωνικός. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 8ο σου οίκο, ενδέχεται να αντιμετωπίζεις ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με μελλοντικά σχέδια, ειδικά όσον αφορά χρέη και δάνεια. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από αυτές τις στιγμές, μπορείς να απολαύσεις ευχάριστες και ανάλαφρες στιγμές μέσω της επαφής με φίλους ή μέσω συμμετοχής σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη φαίνεται ακόμα να σε απασχολούν καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον 8ο σου οίκο, προκαλώντας συναισθηματική δυσφορία. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, καθώς η Σελήνη θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου, θα παρατηρήσεις μια σταδιακή αλλαγή στη διάθεσή σου. Θα γίνεις περισσότερο αισιόδοξος και κοινωνικός, αν και αρχικά οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου θα σε πιέζουν να τις αντιμετωπίσεις. Αν καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις, τότε μπορείς να αφιερώσεις το υπόλοιπο της ημέρας σου σε θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε ενισχύουν πνευματικά. Μπορείς να διαβάσεις, να επικοινωνήσεις μέσω διαδικτύου ή να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να αισθανθείς πιο ελεύθερος.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 7ο σου οίκο, συνεχίζεις να έχεις επαφές με συνεργάτες και να κλείνεις ραντεβού και συμφωνίες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Κριό στον 7ο σου. Η διάθεσή σου θα εξαρτάται από τους άλλους, κυρίως από τον ή την αγαπημένη σου, ωστόσο, από το μεσημέρι που θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο σου, θα αλλάξει η ψυχολογία σου.Κυρίως τις ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσεις ότι πιέζεσαι συναισθηματικά από τις υποχρεώσεις των παιδιών σου και θα έχεις ανασφάλειες για οικονομικά θέματα, καθώς αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να καλύψεις τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να εκδηλώσεις ζήλειες, να εμφανίσεις εμμονές και φοβίες, και να κουραστείς τόσο εσύ όσο και ο ή η σύντροφός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί προσφέρεται για να επιλύσεις τις τελευταίες εκκρεμότητες ρουτίνας, όπως λογαριασμούς και γραφειοκρατικές υποθέσεις, όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και στον 6ο σου οίκο. Το μεσημέρι που θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο σου, θα αισθανθείς την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να είσαι περισσότερο παρών με τους ανθρώπους γύρω σου. Θα επιζητήσεις την αποδοχή τους και θα προσπαθήσεις να ενσωματωθείς στο περιβάλλον τους προκειμένου να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου οίκο, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τον ή την σύντροφό σου λόγω της οικογένειάς σου. Επηρεάζεσαι σημαντικά από τους δικούς σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στη σχέση σου με τον ή την αγαπημένη σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να μην αναμειγνύεις τους προσωπικούς σου δεσμούς με τη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρωί θα είναι αρκετά ευχάριστο για σένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον 5ο σου οίκο. Θα είσαι δραστήριος, αισιόδοξος και ρομαντικός, αν και θα αντιληφθείς ότι δεν βρίσκεσαι σε διακοπές μόλις η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο σου οίκο, καθώς οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται μπροστά σου. Κάποια πράγματα θα χρειαστεί να οργανώσεις και να βάλεις σε τάξη, ενώ με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου οίκο, ενδέχεται να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σε ζορίσει και θα σε πιέσει συναισθηματικά. Ενδέχεται να νιώσεις κατάκοπος στο τέλος της ημέρας και να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα περισσότερο, καθώς θα έχεις εξαντλήσει την ενέργειά σου. Φρόντισε λοιπόν να φας καλά, να πάρεις βιταμίνες και να ξεκουραστείς για να ξεφύγεις από το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωινό ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και γενικότερα με προσωπικές σου υποθέσεις αφού η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον 4ο σου. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά που θα περάσει στον Ταύρο στον 5ο σου, σταδιακά θα έχεις καλύτερη διάθεση και κυρίως όσο περνά η ώρα, αφού αρχικά θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου και είναι πιθανό να βγάλεις βίαια ένστικτα και εμπάθειες στον/η ερωτικό/η σου σύντροφο. Η κτητικότητα και η ζήλεια το μόνο που μπορεί να σου φέρει είναι περισσότερες ανασφάλειες, φοβίες και προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο σου. Αργότερα πάντως θα γίνεις περισσότερο ρομαντικός/η και ερωτικός/η και αν είσαι ελεύθερος/η αυτή την περίοδο, θα επιδιώξεις να βγεις και να φλερτάρεις. Αν δεν έχεις αυτή την επιλογή μπορείς να το ρίξεις στις καλλιτεχνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωί θα ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και γενικότερα με προσωπικές σου υποθέσεις, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον 4ο σου οίκο. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά που θα περάσει στον Ταύρο στον 5ο σου οίκο, θα έχεις σταδιακά καλύτερη διάθεση, κυρίως όσο περνά η ώρα. Αρχικά, όμως, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου οίκο, και είναι πιθανό να νιώσεις βίαια ένστικτα και εμπάθειες προς τον ερωτικό σου σύντροφο. Η κτητικότητα και η ζήλεια μπορεί να σου προκαλέσουν ανασφάλειες, φοβίες και προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο. Αργότερα, όμως, θα γίνεις περισσότερο ρομαντικός και ερωτικός, και αν είσαι ελεύθερος αυτή την περίοδο, θα επιδιώξεις να βγεις και να φλερτάρεις. Αν δεν έχεις αυτή την επιλογή, μπορείς να εστιάσεις στις καλλιτεχνίες.

ΙΧΘΥΣ

Το πρωί, με τη Σελήνη ακόμα στον Κριό στον 2ο σου οίκο, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Το μεσημέρι, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο σου οίκο, θα νιώσεις πιο χαλαρός και ανοιχτός για κοινωνικές επαφές, όπως επικοινωνία με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κλπ. Ωστόσο, λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει αρχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου οίκο, ενδέχεται να αναδείξεις απωθημένα που κρύβεις στο υποσυνείδητό σου και να αισθανθείς ως γνήσιο θύμα. Μπορεί να νιώσεις ότι εκμεταλλεύονται την κατάστασή σου. Αυτή η τάση ενδέχεται να σε οδηγήσει να παρουσιαστείς υπερβολικά ευαίσθητος ή ως θύμα, χωρίς πραγματικό λόγο. Φρόντισε να μην επιτρέψεις στη φαντασία σου να δημιουργήσει σενάρια που θα σε οδηγήσουν σε αδικαιολόγητες ενέργειες. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ηρεμία, αποφεύγοντας τη δημιουργία προβλημάτων που θα σε πλήξουν αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα