Ζώδια: Οι εβδομαδίαιες προβλέψεις 08/04 έως 14/04

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ένα θετικό διάστημα με αυξημένη αυτοπεποίθηση και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε σχέση με επαγγελματικούς στόχους.

2ο δεκαήμερο: Μια πιο απαιτητική περίοδος όπου απαιτείται απομόνωση και αυτοανάλυση, με πιθανές δυσκολίες στις σχέσεις και ανάγκη για αναθεώρηση.

3ο δεκαήμερο: Αλλαγές που έρχονται στη ζωή, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, με πιθανές νέες ευκαιρίες ή προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο: Είναι η στιγμή να αποσυνδεθείς και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου για να ανανεωθείς και να οργανώσεις τις

επόμενες κινήσεις σου. Είτε σε σχέση είσαι, είτε ελεύθερος, η αυτοσυνείδηση είναι κλειδί.

2ο δεκαήμερο: Οι προσωπικές σου σχέσεις και η καθαρή επιλογή φίλων γίνονται προτεραιότητα. Είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις φοβίες και να κάνεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

3ο δεκαήμερο: Προετοιμάσου για αλλαγές και ανανέωση στον επαγγελματικό και προσωπικό σου βίο. Μπορεί να είναι προκλητικό, αλλά η απελευθέρωση από παλιά βάρη θα σε κάνει πιο έτοιμο για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες θα είσαι πολύ κοινωνικός/ή και θα απολαμβάνεις τον χρόνο σου με τους φίλους σου, ενώ μπορεί να κάνεις και νέες γνωριμίες που ίσως σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε όχι, η επικοινωνία σου με τον κόσμο θα είναι ενισχυμένη.

2ο δεκαήμερο: Αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες στη δουλειά σου που μπορεί να σε κάνουν να σκέφτεσαι αλλαγές. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφεύγεις αποφάσεις που μπορεί να μην είναι σκόπιμες. Ταυτόχρονα, ο φίλος κύκλος σου αλλάζει και είναι πιθανό να αποχωρήσουν ορισμένα άτομα ενώ άλλα καινούρια μπαίνουν στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο: Επικεντρώνεσαι στις οικονομικές σου υποθέσεις και πιθανόν να καταφέρεις να επιλύσεις κάποια θέματα. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις και τους φόβους και τις εμμονές σου, καθώς επίσης να αντιμετωπίσεις και τις αλλαγές στον κύκλο των φίλων σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ανοίγει μια ευνοϊκή περίοδος στην καριέρα σου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να προχωρήσεις σε προαγωγή ή αύξηση. Οι επαφές σου στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες εργασίας ή ακόμα και σε νέες επαγγελματικές σχέσεις. Εάν είσαι σε σχέση, η σχέση σου μπορεί να επικυρωθεί περαιτέρω.

2ο δεκαήμερο: Αντιμετωπίζεις ορισμένες δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο σου, ιδίως σε θέματα εκτός της καθημερινής ρουτίνας σου. Πρέπει να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις με σύνεση και ψυχραιμία, αναζητώντας λύσεις που να μην βιάζονται. Ταυτόχρονα, η επαγγελματική σου κατάσταση είναι υπό αλλαγή και μπορεί να χρειαστεί να εξετάσεις νέες ευκαιρίες.

3ο δεκαήμερο: Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου. Είτε πρόκειται για την επίσημη επιβεβαίωση και ενίσχυση της υπάρχουσας σχέσης σου, είτε για την αναδίοργανωση των επαγγελματικών σου στόχων και σχέσεων, αυτή η περίοδος θα σε οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις και ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να είσαι ανοικτός/ή σε αυτές τις αλλαγές και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Αναζητείς αλλαγές στην καθημερινότητά σου, με ευνοϊκές ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και εξέλιξη στην εργασία. Επίσης, ο έρωτας είναι πιθανό να είναι στον ορίζοντα.

2ο δεκαήμερο: Αντιμετωπίζεις οικονομικές προκλήσεις και συναισθηματικές ανασφάλειες, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Σημαντικές εξελίξεις ενδέχεται να εμφανιστούν σε νομικά ή επαγγελματικά θέματα.

3ο δεκαήμερο: Αναζητείς νέες ευκαιρίες και στόχους, ενώ πιθανώς να υπάρξουν αλλαγές στην εργασία ή τις προσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, η ευκαιρία για ταξίδια και νέες εμπειρίες είναι επίσης πιθανή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο Η τύχη είναι μαζί σου τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις οφειλές και να κάνεις διακανονισμούς που θα σε κερδίσουν. Επιπλέον, ο έρωτας είναι έντονος και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ένωση με τον ερωτικό σου εταίρο.

2ο δεκαήμερο: Οι σχέσεις σου δοκιμάζονται και μπορεί να απαιτηθούν όρια. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σοβαρά θέματα που θα σε κάνουν να εξετάσεις τη συνέχειά της. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι φόβοι και οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου με άλλους.

3ο δεκαήμερο: Περιμένεις πολλές ευκαιρίες στον έρωτα και στη δημιουργία. Μπορεί να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας ή να εμφανιστούν νέες ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων. Οι οικονομικές προκλήσεις μπορεί να απαιτήσουν σοβαρή αντιμετώπιση, αλλά μπορεί να ανοίξουν καινούργιες ευκαιρίες για επενδύσεις ή διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου είναι σημαντικές και επωφελείσαι από ευνοϊκές συγκυρίες. Αν είσαι σε σχέση, αισθάνεσαι πιο κοντά με τον εταίρο σου και ζείτε ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κλέψει την καρδιά. Στον εργασιακό τομέα, βλέπεις βελτίωση στις υφιστάμενες συνεργασίες και μπορεί να λάβεις προτάσεις για νέες, επικερδείς συνεργασίες.

2ο δεκαήμερο: Η καθημερινότητα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου σε βάζουν υπό πίεση, με προβλήματα και εμπόδια που προκαλούν άγχος. Στον τομέα των σχέσεων, είναι πιθανή η αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων που μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές ή ακόμη και σε διαλύσεις σχέσεων.

3ο δεκαήμερο: Το φως πέφτει στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις σου, με πιθανές αλλαγές και αποφάσεις για το μέλλον. Είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερος/η, περνάς από σημαντικές στιγμές που θα δοκιμάσουν τη σχέση σου ή θα σου φέρουν νέες ευκαιρίες. Επίσης, οι συνεργασίες σου υποστηρίζουν αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε πιο επικερδείς καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, η καθημερινότητά σου φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά. Προβλήματα στη δουλειά λύνονται ευκολότερα και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους βελτιώνονται. Ενδέχεται να λάβεις κάποιο οικονομικό όφελος, όπως ένα μπόνους. Επίσης, εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου και στην εξωτερική σου εμφάνιση, με πιθανές αλλαγές στο ντύσιμο ή στην επιλογή υγιεινών δραστηριοτήτων. Στον τομέα των σχέσεων, η κοινή καθημερινότητα με τον εταίρο σου είναι ευχάριστη, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να γνωρίσεις ενδιαφέροντα ανθρώπους, ίσως ακόμα και στον εργασιακό χώρο.

2ο δεκαήμερο: Αυτό το διάστημα εστιάζεις στα δημιουργικά σου σχέδια και δεν έχεις πολύ χρόνο για διασκέδαση ή χόμπι. Αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αλλά με πείσμα και επιμονή επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Στον τομέα των σχέσεων, επιλέγεις να είσαι με άτομα που σε ελκύουν πραγματικά, αποφεύγοντας τα ανούσια φλερτ. Στη δουλειά, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που σε επηρεάζουν οικονομικά, ενώ πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με την υγεία σου και να ακολουθήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

3ο δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, έρχεσαι σε επαφή με ένα ιδιαίτερο άτομο από το παρελθόν, το οποίο μπορεί να σου προσφέρει σημαντική βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Η καθημερινότητά σου περνάει σε νέα φάση, με εξελίξεις στον χώρο εργασίας ή ακόμα και ευκαιρίες για αλλαγή στον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Επίσης, εστιάζεις περισσότερο στην υγεία σου και ενδέχεται να ακολουθήσεις έναν νέο, υγιεινό τρόπο ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Μια πολύ θετική περίοδος ξεκινάει για εσένα. Είσαι γεμάτος/η από αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Τα σχέδιά σου προχωρούν και αναπτύσσονται θετικά, ενώ αναμένεται να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αγαπημένα πρόσωπα. Η ερωτική σου ζωή ανθίζει και ελπίζεις για την εξέλιξή της.

2ο δεκαήμερο: Η κατάσταση στο σπίτι είναι περίεργη και αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά βρίσκεις λύσεις και βάζεις όρια. Στα ερωτικά, περιμένεις εξελίξεις που συμβάλλουν στην προσωπική σου ανάπτυξη.

3ο δεκαήμερο: Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι αβέβαιες, αλλά είσαι δημιουργικός/ή και ελπίζεις σε βελτίωση. Εστιάζεις στα δημιουργικά σου σχέδια και εξελίσσεις τις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες επικεντρώνεσαι στο σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι μια ευκαιρία να επανασυνδεθείτε και να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν. Η σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου βελτιώνεται και οι οικονομικές υποθέσεις φαίνεται να βελτιώνονται.

2ο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες είσαι πιο συγκρατημένος/η και προτιμάς να κρατάς όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου. Οι οικονομικές υποθέσεις και οι σχέσεις με την οικογένειά σου είναι πιθανό να σε απασχολούν περισσότερο αυτήν την περίοδο.

3ο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες επανασυνδέεσαι με πρόσωπα από το παρελθόν και ενδέχεται να επιστρέψει κάποιος πρώην ερωτικός σου. Στον τομέα της οικογενειακής ζωής, βλέπεις λύσεις σε προβλήματα και ενδέχεται να αποφασίσεις να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό ή να συγκατοικήσεις με τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες, η κοινωνική σου ζωή είναι πιο έντονη από ποτέ. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα και να συνδεθείς με φίλους και γνωστούς. Η θετική σου διάθεση τραβάει την προσοχή και όλοι επιθυμούν την παρέα σου. Επίσης, πιθανόν να αναπτυχθούν φλερτ που ενδέχεται να οδηγήσουν σε μεγάλο έρωτα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς τον/την σύντροφό σου. Επιπλέον, επαφές με τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς μπορούν να οδηγήσουν στην επίλυση παρεξηγήσεων από το παρελθόν.

2ο δεκαήμερο: Τα οικονομικά σου ενδέχεται να σε ανησυχούν και να αναζητάς τρόπους για να περιορίσεις τα έξοδά σου ή να αυξήσεις τα έσοδά σου, ίσως μέσω μιας δεύτερης δουλειάς. Οι νέες σου γνωριμίες μπορεί να σου φέρουν χρήσιμες πληροφορίες και ευκαιρίες. Επίσης, μπορείς να αναθεωρήσεις παλαιότερες αποφάσεις και να εξετάσεις την αλλαγή του μεταφορικού σου μέσου ή ακόμη και την απόκτηση νέου.

3ο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες είσαι πιο συγκεντρωμένος/η στα γεγονότα του παρελθόντος και αναλύεις τις σχέσεις και τις αποφάσεις σου. Μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα επανασύνδεσης με πρώην συντρόφους. Σημαντικές γνωριμίες και επαφές μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες και ευκαιρίες. Επιπλέον, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή στη σχέση σου με τα αδέρφια σου ή άλλα συγγενικά πρόσωπα, καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο: Το διάστημα αυτό φαίνεται πολύ ευνοϊκό για την οικονομική σου κατάσταση. Είναι πιθανό να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου και ακόμη να δεις αύξηση στο εισόδημά σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε μια αύξηση μισθού ή μπόνους, είτε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως να αναζητάς τη στοργή και την αγάπη των αγαπημένων σου ατόμων και να έχεις την ευκαιρία να την αισθανθείς και να την εκφράσεις.

2ο δεκαήμερο: Κατά το δεύτερο δεκαήμερο, είναι πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου, αλλά ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις την προσέγγισή σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι η λογική και η σύνεση είναι απαραίτητες, καθώς κινδυνεύεις να κάνεις λάθη λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού. Επίσης, μπορεί να αποφασίσεις να θέσεις όρια στις προσωπικές σου σχέσεις και να απομακρύνεις ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν θετική ενέργεια.

3ο δεκαήμερο: Κατά το τρίτο δεκαήμερο, φαίνεται ότι θα έχεις ευκαιρίες για νέες αρχές και επανασυνδέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης, τα οικονομικά σου μπορεί να μπουν σε νέα τροχιά, με πιθανές απρόοπτες δαπάνες αλλά και νέες ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σου. Σε ψυχολογικό επίπεδο, μπορεί να αναθεωρήσεις τις ανάγκες σου και να αποφασίσεις να απομακρύνεις αρνητικές επιρροές από τη ζωή σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα