«Ζήτησε Φερέιρα ο Μαρτίνς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση του Ολυμπιακού τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού Φακούνδο Φερέιρα που ανήκει στη Μπενφίκα. Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής.

Ο 27χρονος, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Λισσαβόνας μετά από μία πενταετία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και έχει
3 συμμετοχές με 1 γκολ στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και άλλες τρεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ του καλοκαιριού, όπου αντιμετώπισε και τον ΠΑΟΚ.

Ο ύψους 1.87 μ. επιθετικός, προέρχεται από τη Μπάνφιλντ και το 2012 μετακόμισε στην Βελέζ Σάρσφιλντ, με την οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ αλλά και πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Inicial του 2012.

Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ουκρανίας, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα το 2017-18 με 21 γκολ. Το 2014-15 είχε δοθεί δανεικός στη Νιούκαστλ, ωστόσο δεν προσαρμόστηκε στο αγγλικό πρωτάθλημα και επέστρεψε στην Ουκρανία. Έχει 12 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής U20, ενώ είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα