Ζητάει περισσότερα χρήματα για τις παραχωρήσεις

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τις παραχωρήσεις των παικτών του και για αυτό τον λόγο φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ από τους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να τους δανείσουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Παράλληλα, ζητούν τους Κωνσταντινίδη
και Κάτσε ως έμψυχα ανταλλάγματα, όχι όμως με τη μορφή δανεισμού, αλλά τουλάχιστον με τη μορφή συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να εντάξουν τον Μολέντο στο ρόστερ τους.

Τέλος, για την περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, το «τριφύλλι» φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που προσφέρουν οι Μαλίν (200 χιλιάδες ευρώ) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (300 χιλιάδες ευρώ). Επίσης, οι «πράσινοι» περιμένουν και τυχόν πρόταση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, έχοντας θέση σαν τιμή πώλησης τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα