Ζήσε μια ακραία εμπειρία gaming με το οικοσύστημα κονσολών της Microsoft

Έρχονται και Χριστούγεννα.

To Xbox One έκλεισε πρόσφατα τον πέμπτο χρόνο ζωής του, ωστόσο η διαδρομή που ακολούθησε δεν ήταν στρωμένη με... ροδοπέταλα. Η οικιακή κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft χρειάστηκε να επανακτήσει την εμπιστοσύνη μας μετά το απογοητευτικό λανσάρισμά της, εντούτοις ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε και πλέον τόσο οι παλιοί,

όσο και οι επίδοξοι κάτοχοι της κονσόλας μπορούν να είναι περήφανοι για την επιλογή τους. Την δεδομένη χρονική στιγμή η κονσόλα της Microsoft διατίθεται σε δύο εκδόσεις από τα καταστήματα Media Markt, το Xbox One S και το Xbox One X. Το Xbox One S αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή, ενώ αντίθετα το Xbox One X, η δυνατότερη κονσόλα του πλανήτη, απευθύνεται σε παίκτες που ψάχνουν μια premium gaming εμπειρία.

Γιατί να επιλέξεις το Xbox One

Το βασικότερο πλεονέκτημα του Xbox One δεν είναι ούτε οι τίτλοι του, ούτε η τεράστια ιπποδύναμή του αν μιλάμε για το Xbox One X. Εκεί που η κονσόλα της Microsoft παίζει χωρίς αντίπαλο είναι στις υπηρεσίες που προσφέρει. Καταρχήν, το Xbox Live είναι μακράν η καλύτερη πλατφόρμα για όσους προτιμούν να παίζουν online. Σε δεύτερη φάση οι Gold συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να κατεβάσουν κάθε μήνα τέσσερα games (δύο για το Xbox One και δύο για το Xbox 360) εντελώς δωρεάν. Τα Xbox 360 games είναι backwards compatible στο Xbox One, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα παλιά αγαπημένα σας games. Εδώ και μερικούς μήνες το backwards compatibility έχει επεκταθεί και σε επιλεγμένους τίτλους του πρωτότυπου Xbox. Στα Media Markt διατίθενται κάρτες συνδρομής για το Xbox Live, οπότε μπορείτε να προμηθευτείτε την ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας έναντι 59.90 χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε στη χρήση πιστωτικών καρτών.

Μια ακόμη σημαντική υπηρεσία του Xbox One είναι το Xbox Game Pass. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας αυτής μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους από 100 τίτλους του Xbox One έναντι ενός μικρού χρηματικού αντιτίμου (η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 9.99€). Η τρίτη συνδρομητική υπηρεσία του Xbox One είναι το EA Access, το οποίο με κόστος 24.99€ ετησίως σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε δεκάδες τίτλους της Electronic Arts, όπως το Star Wars: Battlefront II, το Titanfall 2, το Battlefield 1 κ.α. Να σημειωθεί επίσης ότι μέσω της υπηρεσίας Xbox Play Anywhere, αν αγοράσετε έναν τίτλο του Xbox One σε ψηφιακή μορφή, αμέσως αποκτάτε πρόσβαση και στην αντίστοιχη ψηφιακή έκδοσή του για τα Windows 10 PC.

Xbox One S ή Xbox One X;

Όποια από τις δύο εκδόσεις του Xbox One κι αν θέλετε να αποκτήσετε, στα καταστήματα Media Markt θα βρείτε περισσότερα από 40 διαφορετικά bundles, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Xbox One S 1TB Halo Wars Ultimate Edition bundle, το οποίο κοστίζει 264.90€. Στην ίδια τιμή διατίθενται αρκετά ακόμη bundles και το μόνο που αλλάζει είναι το παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνεται στο πακέτο. Αν θέλετε να σαλπάρετε με το Sea of Thieves υπάρχει το Xbox One S 1TB Sea of Thieves bundle, ενώ αν ψάχνετε την απόλυτη Battle Royale εμπειρία δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε το Xbox One S 1TB PUBG Bundle. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι αν αποκτήσετε κάποιο εκ των παραπάνω bundles από τα καταστήματα Media Markt θα πάρετε εντελώς δωρεάν ένα αντίτυπο του Gears of War 4. Για τους λάτρεις του Minecraft προτείνουμε το Xbox One S 1TB Minecraft Limited Edition (299.90€), το οποίο περιλαμβάνει μια πανέμορφη συλλεκτική έκδοση της κονσόλας στα χρώματα του Minecraft.

To Xbox One X είναι με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, η δυνατότερη κονσόλα του πλανήτη και σας επιτρέπει να απολαύσετε τα games σας σε native 4K ανάλυση (υποστηρίζει και HDR). Στα καταστήματα Media Markt μπορείτε να αγοράσετε bundles, όπως το Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 και Forza Motorsport 7 ή το Xbox One X 1TB Fallout 76, τα οποία διατίθενται έναντι 479.90€ (και σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνετε δώρο το Gears of War 4).

Τα games

To Xbox One βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά και ως εκ τούτου διαθέτει μια εξαιρετικά πλούσια βιβλιοθήκη τίτλων που περιλαμβάνει αρκετά console exclusives της Microsoft Studios. Τα φετινά σημαντικότερα console exclusives του Xbox One είναι τα State of Decay 2, Sea of Thieves και Forza Horizon 4. Όλα αυτά, καθώς και παλιότερα exclusives, όπως το Halo Wars 2, το Recore και το Gears of War Ultimate Edition διατίθενται στα καταστήματα Media Markt στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πέρα από τα console exclusives, στο Xbox One μπορείτε να απολαύσετε μια πλειάδα από σύγχρονα third-party games, όπως το Red Dead Redemption 2, το Fallout 76, το Call of Duty: Black Ops 4, το Fifa 19, το NBA 2K19 και το Battlefield V.

Μοναδικά αξεσουάρ

Κατά γενική ομολογία το Xbox One Wireless Controller είναι το καλύτερο χειριστήριο της αγοράς, ενώ είναι επίσης συμβατό και με τα PC. Στα καταστήματα Media Markt μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα χειριστηρίων, όπως το Phantom Special Edition, το Gears of War 4 JD Fenix Limited Edition και το PUBG Wireless Controller. Όσοι βέβαια θέλετε να απογειώσετε την gaming εμπειρία σας καλό θα είναι να προμηθευτείτε το Elite Wireless White Controller, το οποίο ναι μεν κοστίζει παραπάνω (149.99€), εντούτοις διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εξαιρετική απόδοσή του.

Για όσους αγαπούν τους Racing τίτλους, η τιμονιέρα Logitech G920 θα καλύψει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σας σε τίτλους, όπως το Forza Motorsport 4 και το Project Cars 2. Αν τώρα θέλετε να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας και να εγκαταστήσετε στην κονσόλα όλα τα games σας, η λύση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου, σαν και τον Seagate Expansion Portable 2TB, είναι μονόδρομος.

Εσείς δεν θα κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας για τα Χριστούγεννα;

IGN Greece Κρατήστε χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τις gaming οθόνες G1 Series της AOC Ο T-Rex της Nvidia αποκαλύφθηκε! Εννέα παιχνίδια του PlayStation Classic έχουν χαμηλότερη απόδοση εξαιτίας του PAL region

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα