Ζιντάν: "Ο Αζάρ θα παίξει κόντρα στην Έλτσε"

Ζιντάν: "Ο Αζάρ θα παίξει κόντρα στην Έλτσε"antoniamath11Τρί, 12/29/2020 - 18:10

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για μερικά λεπτά στο παιχνίδι με την Έλτσε, όπως ισχυρίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των "μπλάνκος".

Ύστερα από ένα μήνα απουσίας, ο Αζάρ θα πατήσει και πάλι χορτάρι και ελπίζει τη νέα

χρονιά να μην είναι τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς. Το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Έλτσε είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (30/12) στις 22:30 μ.μ, στο πλαίσιο της τελευταία αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Θα παίξει αύριο για κάποια λεπτά. Τις προάλλες (σ.σ. με την Γρανάδα) αποφασίστηκε να μην έχει συμμετοχή, αλλά πλέον έχει προπονηθεί αρκετές μέρες και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές του».

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Έλτσε, ότι ο Εντέν Αζάρ θα αγωνιστεί. Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 18:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα