Ζενίτ - Βαλένθια 62-91: Έπαιζε μόνο η Βαλένθια (hls)

Ζενίτ - Βαλένθια 62-91: Έπαιζε μόνο η Βαλένθια (hls) navgouliΠέμ, 02/25/2021 - 21:16

Όσοι περίμεναν ντέρμπι στο Ζενίτ – Βαλένθια απλά ατύχησαν. Οι Ισπανοί έκαναν περίπατο στην Αγία Πετρούπολη και έφυγαν νικητές με σκορ 62-91 (!). Η Ζενίτ δεν είχε ενέργεια, ήταν πολύ άστοχη στην επίθεση, την ίδια στιγμή που οι «πορτοκαλί» από την τρίτη περίοδο κι έπειτα πήραν… φωτιά. 

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ και μόνο στα μέσα της δεύτερης περιόδου οι Ρώσοι κατάφεραν να προσπεράσουν και

να προηγηθούν μέχρι και με τρεις πόντους διαφορά (34-31).

Με τον Κάλινιτς σε πολύ καλή κατάσταση και πάλι, με τον Ντούμπλιεβιτς και τον Τόμπι να κερδίζουν όλες τις μάχες και τον Ουίλιαμς να προσφέρει και σκορ και… θέαμα το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ο απόλυτος εφιάλτης για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. 

Η διαφορά ολοένα και ανέβαινε για τους φιλοξενούμενους, έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και τους 30 (56-86) και ξεκάθαρα οι παίκτες της Ζενίτ από ένα σημείο κι έπειτα απλά παρέδωσαν τα όπλα. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zenit - Μπάσκετ Valencia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zenit ΔΙΕΘΝΕΙΣ Όσοι περίμεναν ντέρμπι στο Ζενίτ – Βαλένθια απλά ατύχησαν. Οι Ισπανοί έκαναν περίπατο στην Αγία Πετρούπολη και έφυγαν νικητές με σκορ 62-91 (!). Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 21:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα