Ζάρας: «Το χαρήκαμε, αλλά το ξεχνάμε»

Τα επινίκια στον ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στον Άρη (21/3) τράβηξαν λίγο παραπάνω από το κανονικό, γι’ αυτό και ο Θοδωρής Ζάρας είπε να βάλει μια τελεία. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της νίκης για τους «ασπρόμαυρους» έστειλε μήνυμα... παύσης με δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Παρασκευής (23/3).

Μιλώντας στον Libero 107,4FM, τόνισε: «Ήταν ένα ντέρμπι το ματς με τον Άρη, όλη η Ελλάδα
ζει για αυτά τα παιχνίδια. Στο τέλος χαμογελάσαμε εμείς και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στην πορεία, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό».
Και πρόσθεσε: «Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους. Όλοι κρινόμαστε, όλοι θέλουμε το καλύτερο, όλοι πιεζόμαστε για αυτό. Τη χάρηκε και ο κόουτς τη νίκη αυτή. Το ΠΑΟΚ - Άρης είναι σημαντικό παιχνίδι για την πόλη, ωστόσο πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ (24/3), τόνισε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Να παίξουμε σφιχτά, να είμαστε άψογοι και στην επίθεση και στην άμυνα. Μπορεί να είχαμε χαμένα ριμπάουντ στο ματς με τον Άρη, όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν, αφού δεν έβαζαν εύκολα καλάθια και έτσι δεν μας στοίχισε».

Όσο για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιές σωματείο. Στο τέλος της σεζόν ο καθένας θα αποφασίσει το τι θα κάνει και που θα συνεχίσει, είναι άλλωστε προσωπικό θέμα του καθενός. Ωστόσο, εγώ έχω συμβόλαιο και του χρόνου με τον ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα