Ζαν Σαρλ: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες” (vid)

Ζαν Σαρλ: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες” (vid)mkouzoulΤετ, 12/16/2020 - 23:54

Ο Ζαν Σαρλ, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα του Ολυμπιακού ο οποίος πρέπει να ξεχάσει την Βαλένθια και να συγκεντρωθεί για το ματς με τη Ρεάλ. 

Αναλυτικά:  

Η ομάδα δεν είχε ενέργεια σήμερα. 

Δεν έχουμε δικαιολογίες δεν βγήκαμε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίξαμε τόσο σκληρά. 

Για τις απουσίες. 

Αυτό θα ήταν δικαιολογία.

Φυσικά μας επηρέασαν αλλά δεν είναι ο λόγος της ήττας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς.  

Νιώθεις πιο άνετα με τους συμπαίκτες σου πλέον. Έχουμε περισσότερα να δούμε; 

Δεν ξέρω. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Σήμερα δεν βοήθησαν όπως θα ήθελα.  

Για την Ρεάλ. 

Έχουμε συνεχόμενα ματς πρέπει να πάρουμε μάθημα από σήμερα. Να είμαστε καλύτεροι απέναντι στην Ρεάλ και να κάνουμε λιγότερα λάθη.  

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Valencia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ζαν Σαρλ: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες” Submitted by npilios on Πέμ, 12/17/2020 - 00:16 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SAN_SARL_161220.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ζαν Σαρλ, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα του Ολυμπιακού ο οποίος πρέπει να ξεχάσει την Βαλένθια και να συγκεντρωθεί για το ματς με τη Ρεάλ.  ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ζαν Σαρλ, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα του Ολυμπιακού ο οποίος πρέπει να ξεχάσει την Βαλένθια και να συγκεντρωθεί για το ματς με τη Ρεάλ.  Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 23:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα