Ζαλγκίρις: Πράσινα μπλουζάκια σε κάθε θέση, μήνυμα… επιστροφής και έσοδα ενάμισυ εκατομμύριου ευρώ

Στα “πράσινα” με μπλουζάκια σε κάθε θέση, ντύθηκε η έδρα της Ζαλγκίρις, “Ζalgirio Arena”, ενόψει του τρίτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τα πλει οφ της Ευρωλίγκα, σήμερα το βράδυ (3/5, 20.00, ΝΟVA) και ενώ έχει τυπωθεί μήνυμα επιστροφής με το μότο “We ‘re back”.

Η Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις που είχαν πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ και κατάφερε να το κατοχυρώσει με τις δυο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της Βαρκελώνης και σήμερα έχει την ευκαιρία να προκριθεί αήττητη στο φάιναλ φορ

του Κάουνας (19-21/5). Η Ζαλγκίρις θα έχει την τελευταία ευκαιρία να μειώσει σε 1-2 και οδηγήσει την σειρά σε τέταρτο παιχνίδι που θα γίνει ξανά στην έδρα της και στην οποία θα διοργανωθεί το F4.

Παράλληλα, η Ζαλγκίρις που πέτυχε sold out εισιτηρίων σε 16 από τα 17 εντός έδρας παιχνίδια της πρώτης φάσης και κατέχει το ρεκόρ από όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκα, στην προσέλευση των φιλάθλων της, έχει καταγράψει έσοδα άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, μέχριο τώρα, ενώ μόνο από τα εισιτήρια που διέθεσε για το Game 3, έχει βάλει στα ταμεία της, ακόμα 1,5 εκ. ευρώ. όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της λιθουανικής ομάδας, Παούλιους Μοτιεγιούνας στο BasketNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα