Ζαγαρίτης:"Μένω προσγειωμένος, δε διαβάζω τα καλά λόγια"

Ζαγαρίτης:"Μένω προσγειωμένος, δε διαβάζω τα καλά λόγια"gripapΚυρ, 11/29/2020 - 17:28

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και τα καλά λόγια που ακούγονται για εκείνον μίλησε στα κανάλια novasports και τον Νίκο Τζουάννη ο Βασίλης Ζαγαρίτης.

Για την ευκαιρία που έχασε:"Όταν βρίσκεσαι στη φάση πρέπει να κάνεις γκολ, η αλήθεια είναι ότι έχασα δυνάμεις με την κούρσα μέχρι

να φτάσω περιοχή. Είναι ωραίο να τελειώνουν αυτές οι φάσεις με γκολ".

Για την προσωπική του απόδοση:"Πρέπει να παραμένω σταθερός, να παίρνω παιχνίδια"

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ:"Πρέπει να χτυπήσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κάναμε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό".

Για τη"σβηστή" νίκη:"Τίποτα δεν έρχεται σβηστά, δε σκεφτόμασταν την ΑΕΚ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα".

Για τον Βιγιαφάνες:"Μ αρέσει να έχω όλη την πλευρά, ο Βιγιαφάνες μπορεί να κάνει τη διαφορά και χαιρόμαστε που τον έχουμε πάλι μαζί μας".

Για τα καλά που ακούγονται για εκείνον:"Θέλω το κεφάλι μου να είναι στο γήπεδο, δε διαβάζω τα καλά λόγια που λένε για μένα θέλω να μένω προσγειωμένος".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και τα καλά λόγια που ακούγονται για εκείνον μίλησε στα κανάλια novasports και τον Νίκο Τζουάννη ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 17:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα