Υψηλή ρήτρα … στα λόγια

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι ο ακραίος επιθετικός, Λορέντσο Ινσίνιε έχει ρήτρα εξαγοράς που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δεν είναι το περίεργο. Έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να μπαίνουν υπέρογκες ρήτρες σε συμβόλαια παικτών. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι αυτό το ποσό συμφωνήθηκε στα λόγια μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στη Νάπολι από τα 15 του χρόνια και ειδικά οι τελευταίες του 2 σεζόν ήταν εκπληκτικές, με 98 εμφανίσεις και 34 γκολ
σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι δήλωσε λοιπόν στην Corriere dello Sport ότι η ρήτρα δεν είναι γραπτή, αλλά προφορική λόγω της εμπιστοσύνης μεταξύ του ίδιου και του μάνατζερ του παίκτη, του Μίνο Ραϊόλα, καθώς η γραπτή ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι συμβολική: «Έχει μια συμβολική ρήτρα απελευθέρωσης» δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις όταν ρωτήθηκε.

«Ο Μίνο Ραϊόλα και εγώ αποφασίσσαμε να πουλήσουμε τον παίκτη μόνο εάν έρθει προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι γραπτή συμφωνία, αλλά προφορική».
Keywords
Τυχαία Θέματα