Υψηλή ένταση από τον Μαρτίνς ακόμα και στο "ζέσταμα" (video)

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο "Ράικο Μίτιτς" του Βελιγραδίου ξεκίνησε στις 8 το απόγευμα και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι καθοριστική για τις τελικές αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς, σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος είχε κάποια ερωτηματικά σχετικά με το αρχικό σχήμα, καθώς την εβδομάδα πριν το ματς με τη Λαμία,
δούλεψε αρκετά με τον Βασίλη Τοροσίδη και ίσως ο έμπειρος αμυντικός πάρει τη θέση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς ο "Τόρο" μπορεί να βοηθήσει πέρα από τα παραδοσιακά καθήκοντα του δεξιού οπισθοφύλακα και στις στατικές φάσεις.

Η δεύτερη σκέψη του Μαρτίνς έχει να κάνει με το δίλλημα Γκερέρο ή Ελ Αραμπί. Ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί έχει απίστευτη σχέση με τις τελικές φάσεις και το σκοράρισμα και έρχεται από γκολ στο ματς με τη Λαμία. Ωστόσο ο... βασικός του ευρωπαϊκού κορμού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μπορεί να δώσει πολλά τρεξίματα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ίσως είναι αυτός που θα λάβει χρίσμα ενδεκάδας.

Η προπόνηση ήταν απαιτητική με το ξεκίνημα της και ο Πέδρο Μαρτίνς με φωνές έδωσε το ρυθμό! Σε λίγη ώρα θα έχουμε την ανακοίνωση της αποστολής και τις τελικές σκέψεις του Πορτογάλου για το αυριανό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα!

Το novasports.gr κατέγραψε μέρος της προπόνησης. Δείτε τις ασκήσεις έντασης του Μαρτίνς από το 5ο λεπτό του video και μετά!
Keywords
Τυχαία Θέματα