Υπολογίζει περισσότερο σε Κούτρη και Σισέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να μεγαλώσει το rotation της ενδεκάδας του Ολυμπιακού το προσεχές χρονικό διάστημα και για αυτό τον λόγο, στα πλάνα του για το βασικό σχήμα μπαίνουν οι Λεονάρντο Κούτρης και Πάπε Αμπού Σισέ. Οι δυο παίκτες δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα παιχνίδια των Πειραιωτών, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο πρώτος φέρεται θα είναι η εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο
της άμυνας και θα δίνει ανάσες στον Τσιμίκα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ ο δεύτερος φέρεται να αποτελεί πλέον την τρίτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας, μπροστά από τον Μιράντα. Αυτό σημαίνει πως οι δυο παίκτες θα συμπεριλαμβάνονται από εδώ και στο εξής στην 18άδα των «ερυθρολεύκων» και σταδιακά θα παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους επόμενους αγώνες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να είναι σε ετοιμότητα, καθώς θα προχωράει σε συχνές αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να ανταπεξέλθει η ομάδα του στα συνεχόμενα ματς. Η τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» θεωρεί πως όταν φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και οι παίκτες που αποκτήθηκαν στο τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, θα μπορέσει να προχωράει σε συχνότερο rotation, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα