"Υπόκλιση" του Ντάλιτς στον Σούμπασιτς

Περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα με την Δανία, ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς προσπαθούσε να συνέλθει από τα έντονα συναισθήματα που βίωσε, σε ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια.
"Μείναμε πνευματικά δυνατοί, ήρεμοι και τελικά νικήσαμε" εξήγησε ο 51χρονος τεχνικός."Αυτή η νίκη είναι μία ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά που κάνουμε. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει καλά και κερδίσαμε με εξαιρετικό τρόπο. Πρέπει να έχεις και δύσκολες στιγμές. Δεν παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, όπως στα τρία ματς του ομίλου. Η πίστη μου στους παίκτες έγινε ακόμη πιο δυνατή, μετά
από ένα τέτοιο παιχνίδι".Από τα λόγια του Ντάλιτς δεν μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Σούμπασιτς. Με τα τρία πέναλτι που έπιασε ο τερματοφύλακας της Μονακό, έγραψε ιστορία, καθώς ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση που κατείχε ο Πορτογάλος Ρικάρντο σε ματς απέναντι στην Αγγλία, το 2006.
"Ο Ντάνιελ ήταν ένας ήρωας απόψε. Έκανε τρεις αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, γεγονός που το βλέπεις σπάνια. Πήρε την ομάδα από το χέρι απόψε και του αξίζουν συγχαρητήρια".
Keywords
Τυχαία Θέματα