Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Mercedes ο Χάμιλτον! (pic)

Η συνεργασία του Λιούις Χάμιλτον και της Mercedes θα συνεχιστεί. Ο 37χρονος Βρετανός πιλότος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του επτάκις φορές Πρωταθλητή με τη γερμανική εταιρεία, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να κλείσουν μια νέα συμφωνία.

«Θα κάνουμε άλλη συμφωνία», δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον σε συνέντευξη

που παραχώρησε στο BBC.

Οι τελευταίες δύο χρονίες ήταν δύσκολες για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο έμπειρος οδηγός το 2021 « έχασε» τον όγδοο τίτλο του από τον Μαξ Φερστάπεν. Η πρώτη «στέψη» του Ολλανδού με τη Red Bull ερευνήθηκε από την FIA και στην έναρξη της φετινής σεζόν επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε ανθρώπινο λάθος στον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι.

Την τρέχουσα χρονιά το μονοθέσιο της Mercedes, W13 E Performance είχε πολλά προβλήματα με το proposing. Η ομάδα μηχανικών της γεμανικής εταιρείας έλυσε αρκετά από τα θέματα του μονοθέσιου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ανταγωνιστικό απέναντι σε εκείνα των Ferrari και Red Bull.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν εμφανές ότι τόσο ο Λιούις Χάμιλτον όσο και ο Τζόρτζ Ράσελ δε θα διεκδικούσαν τον τίτλο των οδηγών. Θυμίζουμε ότι για δεύτερη σεζόν παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο Μαξ Φερστάπεν.

Αναλυτικά:

View this post on Instagram

A post shared by ESPN F1 (@espnf1)

Keywords
Τυχαία Θέματα