Υποχρέωση πρόκρισης για την Τότεναμ

Πίστη ζήτησε από τους παίκτες του ο Μουρίτσιο Ποτσετίνο ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ και την ήττα της ομάδας του από τους Ολλανδούς στο πρώτο ματς με 1-0.
«Είναι η στιγμή που πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας αλλά και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι, αφού λίγοι μας δίνουν πιθανότητες πρόκρισης για τον τελικό. Το αρνητικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο σαφώς και μειώνει τις πιθανότητες που έχουμε και κάνει δυσκολότερο το έργο μας την Τετάρτη. Όμως όλα είναι κόμη ανοικτά. Γνωρίζουμε πως πρέπει να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο της απόδοσής μας για να τα καταφέρουμε»

Ο
τερματοφύλακας των Λονδέζων, Ούγκο Λορίς ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στον ημιτελικό της διοργάνωσης, όμως δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον σύλλογο και έχουμε υποχρέωση να παίξουμε με φιλοδοξία για πρόκριση και με όλη μας την ενέργεια. Ο Άγιαξ έχει πλεονέκτημα μετά το αποτέλεσμα στην Αγγλία. Ο μόνος τρόπος για να προκριθούμε είναι να νικήσουμε την Τετάρτη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη του πρώτου αγώνα και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα