Υπέρβαση και προβληματισμός

Η Παναχαϊκή μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα με διάθεση να πιέσει πολύ τον ΠΑΟΚ και να μη του επιτρέψει να εγκατασταθεί κοντά στην περιοχή της. Οι πατρινοί έβγαλαν ενέργεια είχαν καλή κίνηση και κατοχή μπάλας κατορθώνοντας να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο σχεδόν με την ίδια κατοχή μπάλας με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον Νίκο Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θέση στο κέντρο της άμυνας πήρε και ο Μαλεζάς
που αγωνίστηκε για 3η φορά στην εφετινή σεζόν, όλες σε αγώνες στον θεσμό του κυπέλλου.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το ξεκίνημά του, έβγαλαν ενέργεια και διάθεση κυνηώντας κάθε μπάλα, κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο παιχνίδι όταν ο Καρέλης έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο έξω από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Κυνηγόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε με πλασέ να νικήσει τον Πασχαλάκη που έδιωξε με τα πόδια.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν στη σωστή θέση και στην φάση του 35ου λεπτού, όταν πάλι ο Κυνηγόπουλος πάτησε περιοχή και επιχείρησε με συρτό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στρώθηκε στα πόδια του Μπαστακού ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάτρας.

Βελτιώθηκε αλλά έχασε ο ΠΑΟΚ

Στο 56'ο Νίκος Καρέλης αξιοποίησε με ωραίο σουτ την σέντρα του Λημνιού ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΟΚ, ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου για κάποια από τις δύο ομάδες.

Στο 65 Ουάρντα και Ελ Καντουρί συνδυάστηκαν πολύ καλά από την αριστερή πτέρυγα, σέντρα του Ελ Καντουρί και χαμένη ευκαιρία του Λημνιού!

Στο 68ο λεπτό και ουσιαστικά κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα. Ο Λουμπαρδέας πήρε τη μπάλα από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με πολύ καλή εκτέλεση με εξωτερικό φάλτσο νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 76ο λεπτό, ο Δημήτρης Πέλκας πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε με πλασέ να νικήσει τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, χωρίς επιτυχία.
Keywords
Τυχαία Θέματα