Υπάρχει αντικαταστάτης του Γιλντίζ;

Ωστόσο, υπάρχουν ενθαρρυντικά νέα, καθώς ο Φεντερίκο Γκάτι και το καλοκαιρινό απόκτημα Τζεφ Εκχατόρ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την απουσία τους λόγω τραυματισμού.

Υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της Γιουβέντους ότι ο Γιλντίζ θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού – τραυματισμός που διαπιστώθηκε μετά τον πρώτο αγώνα της ομάδας στη Serie A για τη φετινή σεζόν,

ο οποίος έληξε με εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Φροζινόνε.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Γιλντίζ θα έμενε εκτός δράσης για διάστημα περίπου δύο μηνών· ωστόσο, μετά από νέα εξέταση από ειδικό γιατρό, η πιο πρόσφατη εκτίμηση κάνει λόγο για χρόνο αποθεραπείας που θα πλησιάζει τους τρεις μήνες, γεγονός που θέτει τον Τούρκο διεθνή εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Παρά ταύτα, η Γιουβέντους δεν αναμένεται να επιστρέψει στη μεταγραφική αγορά για την άμεση αντικατάσταση του Γιλντίζ, καθώς ο σύλλογος απέκτησε ήδη τον Κερίμ Αλαϊμπέγκοβιτς το φετινό καλοκαίρι, ο οποίος συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για να καλύψει το κενό.

Η άλλη επιλογή για την κάλυψη της θέσης του Γιλντίζ στα αριστερά της επίθεσης είναι ο Ζερεμί Μπογκά, η μεταγραφή του οποίου από τη Νις μονιμοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από μια ενθαρρυντική επιστροφή στη Serie A κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2025-26.

Η Γιουβέντους εξακολουθεί να αναζητά έναν ακόμη επιθετικό, ωστόσο είναι πιο πιθανό να πρόκειται για κεντρικό επιθετικό με σωματικά προσόντα, ο οποίος θα ανταγωνιστεί τον Ράνταλ Κολό Μουανί. Τα δημοσιεύματα της Τετάρτης υποδεικνύουν ότι ο Αλεξάντερ Σέρλοτ αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Εκατόρ τραυματίστηκε λίγο αφότου εντάχθηκε στη Γιουβέντους από την Τζένοα τον περασμένο Ιούλιο, ενώ ο Γκάτι αναγκάστηκε να χάσει την πρεμιέρα της ομάδας στη Serie A, έπειτα από ένα ασυνήθιστο περιστατικό κατά το οποίο δέχθηκε κατά λάθος τάκλιν από πίσω από έναν φίλαθλο, σε φιλικό αγώνα εναντίον της ομάδας Next Gen στο «Allianz Stadium», μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν. Πλέον, αμφότεροι διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Πάρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα